Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО СУ ОЗБИЉНЕ ЗВЕРИ!" Отказан Радин наступ због напада бикова

"То су ипак бикови, то су озбиљне звери, тешки више од тону. Сам Бог их је спасао да не буде још горе"

1723806288_74565_rada-manojlovic-foto-ata-images_ig.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Рада Манојловић недавно је требало да одржи наступ на Илиџи, манифестацији у Босни и Херцеговини. 

Њен наступ је отказан, а како се наводи, пре гостовања певачице бикови су успели да пробију ограду и прегазе децу и људе који су се налазили у близини тог места. 

Том приликом је повређено неколико особа, али нико није страдао, што се често дешава када су овакве несреће у питању, а читва манифестација је отказана.

- Интересовање за Радин наступ је било огромно, њу Сарајлије обожавају. Она је дошла чак неколико дана раније у Сарајево. Мало је уживала, шетала Башчаршијом, али је снимала и неке занимљиве рекламе. Требало је да гостује и на теферичу и кориди као специјална гошћа. Ипак, дошло је до те страшне несреће с биковима који су повредили масу људи, па је догађај отказан. Раду је та вест јако потресла. Сестра Маја ју је једва утешила, али се мало смирила кад је сазнала да ће с повређенима све бити у реду и да је све могло много горе да је све могло много горе да се заврши.

Рада је потврдила ове наводе.

- Истина је да је дошло до несреће. Требало је да гостујем на теферичу и кориди, али се десио тај несрећни случај. Како су ми рекли, нажалост, бикови су излетели из ограђеног простора и прегазили неку децу и људе. Рањени су и зато је отказана цела прослава. Ја немам контакт с том децом, то је тужна вест, али ја свим повређенима желим брзо оздрављење. То су ипак бикови, то су озбиљне звери, тешки више од тону. Сам Бог их је спасао да не буде још горе - поручила нам је Рада.

(Ало/Курир)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas