Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО МЕ АПСОЛУТНО НЕ ЗАНИМА": Податак о Бајаги који многи нису знали

Бајагина недавна изјава је изненадила јавност

1719921115_Foto-Ataimages.rs-Z.M.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ З.М.
Oglas

Бајага и Инструктори заказали су концерт за 31. август првобитно на Београдском хиподрому, да би пре неколико дана одлучили да промене локацију за добро познато Ушће.

Због спектакла који припремају за крај лета фронтмен популарне групе неретко говори за медије последњих дана, а једна изјава Момчила Бајагића Бајаге посебно је изненадила.

Новинари су пронашли податак да популарни музичар никада није полагао возачки испит, те да нема возачку дозволу, што је у данашње време помало невероватан податак.

С обзиром на темпо и начин живота делује да сви не излазимо из аутомобила, али то није и Бајагин случај, напротив, њега увек неко вози.

Изјава Момчила Бајагића Бајаге многима звучи невероватно

На питање да ли му полицајци опраштају саобраћајне прекршаје, изјава Момчила Бајагића Бајаге насмејала је новинаре.

- Полицајци ми никад не опраштају казне зато што ја немам дозволу. Не возим ауто, кад сам на месту сувозача и зауставе нас негде у два ујутру, ја кажем: "Добро јутро, само музичари и полиција раде, како је?"

Они на то само кажу: "Срећан пут." Углавном и нема неког разлога да нас заустављају, ови момци који возе за мене то раде пажљиво, а увек нам је комби исправан.

Пре неколико година певач је, говорећи за медије, открио да је у његовој породици он једини без возачке дозволе, али да му то не представља никакав проблем.

- Да положем вожњу апсолутно ме не занима! Супруга, син и ћерка су возачи, тако да немам фрку. Ако ипак они не могу да ме повезу, ја позовем такси - са осмехом је тада изјавио Бајага.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas