Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То је свакодневна борба": Милош Биковић о одрастању и каријери

Милош Биковић дао је мали увид у то како је изгледало његово детињство

1718205113_bikovic_25052024_0033.JPG
Фото: АТА имагес/ Р.З.
Oglas

Глумац Милош Биковић и његова супруга Ивана Малић недавно су постали родитељи дечака којем су дали име Василије, а свој приватан живот вешто крију од радозналих погледа јавности.

Ретки су тренуци када Милош Биковић износи детаље из приватног живота, а сада је глумац проговорио о породици и детињству.

- Леп је осећај кад човек може да живи од свог рада. Али то је свакодневна борба коју пролази сваки појединац или породица, па и ја са својом породицом. Можда само мали проценат људи на свету не мора да пролази ту борбу. Са овим годинама могу да кажем да сам захвалан на свим потешкоћама које сам доживео, јер су ме оне формирале. Свака потешкоћа ми је дала лекцију која ме је ојачала и из чега сам нешто научио. Не верујем у успех преко ноћи и мислим да је то погубно. Сваки рад повлачи са собом рад на себи и лични развој. Мислим да човек који је ишао пречицама, као рецимо Петар Мараш (лик из серије Јужни ветар), није спреман за благослове које добија и онда се ти благослови претварају у клетву - рекао је глумац и открио колико му је одрастање у Србији помогло да изгради инострану каријеру.

- Јесте, то је као кад радите вежбе под оптерећењем, тако убрзано јачате своје тело. То ми је свакако дало и додатну снагу и мотивацију, не само мени него и целој мојој генерацији. Али не мислим да је било неопходно да то доживљавамо и да је боље да свако себи намеће отежавајуће околности које ће га подстаћи на раст. Дај Боже да наредне генерације не пролазе кроз оно шта смо ми доживљавали, иако ми нисмо генерација која је у историји најгоре прошла. Родитељство води човека ка завршној фази сазревања.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas