Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО ЈЕ НАЈБОЉЕ ПОТРОШЕН НОВАЦ": Милан Марић већ годинама брине о свом менталном здрављу

Регионална глумачка звезда Милан Марић са само 34. године постигао је успех о којем многе његове колеге сањају

1725001689_1702479237_Foto-Ataimages.rs-Milan-Maric.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милан се већ сада може похвалити одличним улогама, позоришним и телевизијским, а још пре неколико година за његово име чуло се и у Русији.

С обзиром на то да се прилично млад ухватио укоштац са озбиљним професионалним изазовима, због којих је морао да се „суочи” и са својим унутрашњим бићем, не чуди што је Милан Марић пожелео да поразговара и са стручним лицима.

- Врло сам затворена особа, не волим превише да причам о себи и можда људима делује да сам препотентан. Да ли сам задовољан у својој кожи? Могу да кажем да јесам – и да слажем, а могу да кажем да нисам – и опет да слажем. Да би човек био испуњен, предуслов је да себе што боље упозна. И то не на нивоу шта му прија или не, већ који бензин покреће његов унутрашњи мотор. Мислим да лагано идем ка тој спознаји – рекао је млади уметник у једном интервјуу за ХЕЛЛО!.

Гостујући у емисији „Балканском улицом”, Милан Марић је отворио душу и рекао не само да иде код психотерапеута већ да то сматра најбољом могућом инвестицијом.

- То је стварно најбоље утрошен новац. Разговор са стручном особом ти побољша живот на једном нивоу за који ниси ни претпоставио да је могуће. Нисмо ни свесни како се лако навикнемо да живимо са неким притиском – истакао је.- Тек кад сам се неких ствари отресао, неке ствари разјаснио у глави, када сам опростио и себи и другима, помислио сам: Ау, човече, нема више оног осећаја стискања у грудима.

- Стално сам говорио: Добро, можда ми је таква конституција, кад оно није, изгледа да је нешто и из главе – поручио је Милан Марић уз смех.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas