Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО ЈЕ БИЛО МОЈИХ 5 МИНУТА": Лазар Николић о "Калканским круговима", сарадњи са Лаушем, одрастању и интими (ВИДЕО)

Глумац Лазар Николић прославио се улогом Петра у серији "Калкански кругови" након чега је стекао популарност због маестралне глуме, а сада је гостовао у емисји "Бинџ" где је открио детаље са овог пројекта, као и информације о приватног животу

1713867184_Foto-Novosti-Printscreen-JuTujub-RTS-Prikazuje-MTS-tvoj-svet.jpg
Фото: Новости, Принтсцреен/ YоуТубе - РТС Приказује, МТС твој свет
Oglas

Глумац Лазар Николић гостовао је у новој епизоди емисије "Бинџ" и том приликом јавности открио детаље из свог приватног живота, али и из своје глумачке каријере. Дотакао се снимања серије "Калкански кругови" у којој је играо улогу Петра, односно "мачијег смеха" и добио прилику да сарађује са славним именима наше кинематографије, међу којима се истакао Жарко Лаушевић.

С обзиром на то да је тумачио улогу његовог сина, он је већину кадрова делио са легендарним Лаушем, што је на Лазара оставило велики утисак.

- Стварно сам имао част да радим са једним од, по мом мишљењу, најбољих глумаца. Пре свега мислим да глумци требају да буду добри људи, па тек онда добри у својој професији. Већ на првој проби се између нас створила та нека хемија. Када имате таквог партнера поред себе и још кад вам је тако директан партнер и игра вам оца, потребно је да се створи добар однос. Међутим, та његова професионалност и искуство, та доза прихватања млађег колеге и разни савети су уродили плодом и захвалан сам и спокојан што ми је он био партнер - рекао је Лазар у емисији "Бинџ".

Лазар се дотакао и тога колико му је било тешко да изнесе тако захтевну улогу.

- Јако је изазовно и стварно могу да кажем да сам захвалан што сам имао прилику да глумим у "Калканским круговима" јер глумци ретко добијају такве улоге, ретко се глумац на тај начин трансформише. Свакако сам радио на физичкој трансформацији, скидао сам килажу, пуштао сам косу и браду коју су ми касније фарбали у наранџасту боју јер људи са том болешћу имају углавном риђу косу и доста сам истраживао о деци која имају аутизам. Та улгога је била на клизавом тлу, у смислу да је могла да оде у неку карикатуру што никако нисам желео из поштовања према тој деци - истакао је Лазар Николић у емисији "Бинџ".

Лазар је причао и о свом детињству и одрастању у Будви, селидби у Београд, као и о интими и свом љубавном животу. Све што је имао да каже, можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas