Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕYА ДОРА ПРЕУЗЕЛА ТРОБОЈКУ И КРЕНУЛА У ШВЕДСКУ: Такмичари ПЗЕ дошли да је испрате, а на кладионицама нове промене (ФОТО)

Теyа Дора ће ове године представљати Србију на "Евровизији" са песмом "Рамонда" која носи посебну симболику

1713960071_Foto-Profimedia-Printscreen-YouTube-TS-Pesma-Evrovizije-Zvanicni-kanal-Ataimages.rs-Shutterstock.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ YоуТубе - ТС Песма Евровизије Званицни канал, Атаимагес.рс, Схуттерстоцк
Oglas

Испраћај Теyа Доре у Шведску, тачније Малме, где ће са песмом "Рамонда" представљати Србију на "Евровизији", организован је данас у РТС-у.

Подршка

Шведска амбасадорка у Србији је пожелела Теyа Дори успех у Малмеу.

Теyа Дора једва чека такмичење, јако је узбудјена и осећа се дивно. Представници других земаља и такмичаро одусевљени су Теодором и једва чекају њен наступ.

Подршку Теyа Дори дошао је да пружи и прошлогодишњи представник Србије Лук Блек.

- Желим јој све најбоље, мислим да ће да покида. Причао сам доста са њом и знам да се много добро припрема. Рекао сам јој да не буде сама свој продуцент, већ да се понаша као звезда - рекао је уметник медијима.

Такође, подршку су пружили и Ива Лоренс, Филарри, Принц од Врања, који су се ове године са Теyа Дором борили за пут у Малме.

Овај потез одушевио је све, будући да су такмипчење обележиле трзавице, али и ривалство које су створили обожаваоци између Теyа Доре и Бресквице.

Теyа Дора преузела тробојку

Прошлогодишњи представник на Евровизији Луке Блацк предао је Теyа Дори заставу Србије.

Након уручења заставе, Теyа Дора је отпевала песму "Рамонда" којом нас ове године представља на Евровизији.

Поред колега, велику подршку Теyа Дори пружила су и деца из вртића, која су јој пришла након званичног дела.

Промене на кладионицама

Уочи полазка у Малме дошло је и до нових промена на кладиноницама. Теодора је сада пала за још једно место и тренутно заузима 24. позицију. Такође, доскорашњи фаворит Бејби Лазања из Хрватске и даље је на 2. месту.

Фото: Принтсцреен/ ЕУРОВИСИОНWОРЛД

Будући да су кладионице права клацкалица и да ће коначни суд донети жири и публика 11. маја, Теyа Дора има шансе за добар пласман, а можда чак и победу.

Много тога се промени када се погледају наступи и чују песме уживо, те ћемо морати да сачекамо 7. мај, када је прво полуфинале, где ће се представити и Србија.

Друго полуфинале је заказано за 9. мај, док ће се велико финале одржати у суботу, 11. маја.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas