Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЊА САВИЋ СТАЈЕ НА "ЛУДИ КАМЕН"? Певачица се удаје за 11 година млађег пилота - праве свадбу од 1000 људи

Како сазнају домаћи медији, Тања Савић ће ускоро поново изговорити судбоносно "да", овог пута 11 година млађем пилоту Мухамеду Бешићу

1717578265_Foto-Shutterstock-Printscreen-Instagram-tanja_savic_private.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - тања_савиц_привате
Oglas

Фолк звезда је након бурног развода од Душана Јованчевића решила да се други пут уда, и то за 11 година млађег пилота Мухамеда Бешића (28).

Певачица је одлучила да направи огромну свадбу, какву домаћа естрада не памти, са чак хиљаду званица!

- Тања и Муки планирају огромно весеље, које ће највероватније бити у једном елитном престоничком ресторану. Размишљају и о најситнијим детаљима јер желе да све буде беспрекорно и да та свадба буде дан за памћење о ком ће цела естрада дуго причати. Још нису одредили датум, али увелико праве списак гостију и рекли су ми да ће их бити око хиљаду! На списку су многе Тањине колеге, а како је Муки због свог посла упознао много људи из целог света, и он ће имати велики број гостију - рекао је извор близак пару и додао да се пилот труди да удовољи својој нежнијој половини:

- Муки не жали ни динара када је Тања у питању, жели да јој испуни сваку жељу за венчање. Веома је пажљив. Њихова веза је здрава, пуна љубави, поштовања и поверења.

Бира венчаницу

Певачица не крије да ће поново бити млада, али жели да овог пута направи велику свадбу и обуче венчаницу.

- Одувек сам сањала да носим венчаницу. Нисам никада, а волела бих. Желим да направимо велику свадбу! Видећемо да ли ћемо слетети авионом, пошто се ја бојим, али Муки је професионалац у томе и не би требало да бринем - рекла је Савићева и открила чиме ју је пилот освојио:

- Ја падам само на емоције, а и имам и шесто чуло које ме води... Било ми је важно да не пије алкохол и да не користи недозвољене супстанце. Ми смо се упознали у авиону, возио је мене и моју екипу и одмах ми је запао за око. Био је то мали авион за приватне летове, тако да сам могла лепо да га видим. Мало после тога кренуло је наше дописивање...

Већ га зове мужем

Тања је убеђена да ће јој ова љубав опстати, иако је од Мукија старија 11 година.

- Не сметају ми године, некад се осећам као да сам ја млађа и много тога учим од њега. То што је млађи само значи да је слађи! У њему сам препознала озбиљност, он није клинац - рекла је певачица, која свог изабраника већ зове мужем.

- Мој супруг је заиста диван! Нико није ни знао да смо више од две године заједно!

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas