Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тамара Калинић ОПЉАЧКАНА: Покрадена на станици - "Нудим 5.000 евра као награду ако ухватите лопова" (ФОТО)

Инфлуенсерка Тамара Калинић опљачкана је на путу до Венеције. Била је у возу када је неко ушао и однео јој кофер пун ствари

1718104532_profimedia-0840575973-1-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Тамара се одмах огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и рекла да нуди награду од пет хиљада евра ономе ко јој пронађе кофер.

- Дечко је ушао у воз, узео мој кофер и побегао. У коферу није било накита, сатова, торби марке "Хермес" нити било шта слично, само ствари до којих ми је стало и које много волим, као што је шминка и три камере које користим за снимање и сликање. Кофер има моје иницијале, па није згодан за препродају. Ако га ико у Милану види, нудим 5.000 евра као награду ако ухватите момка који га је украо - написала је на Инстаграм сторију и додала.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Тамара Калинић

- Волим луксузне ствари, али сам исто тако везана за ствари које ми се много свиђају. Овај кофер који сам дизајнирала, обожавам и у њему се налазе неке од мојих омиљених ствари, као што су фармерке које носим стално и не могу да их заменим, као и торбу коју знате да волим. Такође и торбица с шминком у којој се налазе моји производи за негу и 'ЛВ нано', као и још неке моје торбе и ципеле које обожавам.

- На путу сам до посла, знате да моја професионализам долази пре свега. Не могу да урадим сада много поводом целе ситуације пошто идем за Венецију (на станици купујем нешто шминке, пуњач за телефон и доњи веш). Немам ништа са собом, даћу све од себе да све урадим како треба. Хвала вам свима на подршци и љубави. Из мог искуства научите да увек држите главу горе, гледајте лепшу страну свега, а што се мене тиче најбоља страна је та што нико није повређен. Учите из овога и останите безбедни - додала је на крају Тамара Калинић.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Тамара Калинић

Подсетимо, ово није први пут да је Тамара покрадена. Њој су током лета 2021. године лопови опљачкали стан у Паризу и однели ствари које вреде више од 300.000 евра.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas