Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви су мислили да имају савршен брак, а онда је уследио развод: Гвинет Палтроу отворила душу о растанку са Крисом Мартином

Гвинет Палтроу и Крис Мартин, певач планетарно популарног бенда Колдплеј, шокирали су свет 2014. године када су објавили да се заводе након десет година брака.

1719907479_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

За њихове фанове је вест била неочекивана, посебно имајући у виду наизглед савршен изглед њихове везе. Пар, који дели двоје деце, ћерку Епл, која сада има 20 година, и сина Мозеса, 18 година, увек је изгледао као оличење холивудске хармоније. Ипак, није све било тако идеално.

Гвинет (51) је сад аза британски Вог открила потресан тренутак када је схватила да је њен брак готов.

- Био ми је рођендан, 38. Мој бивши муж Крис и ја били смо ушушкани у тосканском селу, на брду у прелепој колиби са погледом на шуму. Долазила је јесен. Викендица је била савршено уређена на начин на који сањате за рођендански излет.

Ипак, упркос спокојном окружењу, Гвинет је осећала растући осећај нелагодности.

- Не сећам се тачно када се то догодило. Не сећам се који је дан у викенду био или доба дана. Али знала сам - мој брак је готов.

Ово је према речима Гвинет био почетак краја за пар, иако те речи нису биле изговорене годинама.

Размишљајући о њиховој вези, Гвинет каже:

- Били смо блиски, иако никада нисмо у потпуности постали пар. Једноставно се нисмо баш уклапали. Увек је било мало нелагоде и немира. Али волели смо нашу децу.

Одлука Гвинет и Криса да се „свесно раздвоје“ била је промишљен приступ који је предложио њихов терапеут. Они су ову методу приватно тестирали годину дана пре него што су изашли у јавност са разводом.

- Да ли је постојао свет у коме смо могли да раскинемо и да не изгубимо све? Да ли бисмо могли да будемо породица, иако нисмо пар? Одлучили смо да покушамо - објашњава она.

- Изненађење јавности уступило је место чудној комбинацији подсмеха и беса коју никада нисам видела. Ових дана, уместо исмевања, људи ме питају како смо то успели.

И Гвинет и Крис су од тада пронашли нове љубави. Гвинет се 2018. удала за филмског редитеља Бреда Фалчука (53), човека познатог по свом раду на "Америчкој хорор причи", а Крис (47) је у вези са глумицом из "Педесет нијанси сиве", Дакотом Џонсон.

Занимљиво је да Гвинет, Крис и Дакота одржавају хармоничан однос, често заједно проводе празнике и породична окупљања. Још у марту су се појавили извештаји да су се Крис и Дакота верили након шест година забављања, што је додатно учврстило њихову везу.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas