Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕКАР МАРИЈАНЕ МИЋИЋ: Био је чувени југословенски рокер, а један од његових хитова се пева и данас

Маријана Мићић у браку је са сином чувеног југословенског рокера

1718358382_Foto-Ataimages.rs-Marijana-Micic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.К, А.А.
Oglas

Водитељка Маријана Мићић последњих година повукла се из јавног живота што и не треба да чуди ако се има у виду да је мајка две мале девојчице.

Ћерке Ана и Сена стигле су као круна љубави са Милошем Марјановићем, који је по професији продуцент.

Маријана и њен емотивни партнер заједно су читаву деценију, али, колико је познато, пар се није званично венчао.

Глумица и водитељка у интервјуима често истиче како је уз Милоша постала боља у сваком погледу.

- То важи за многе ситуације у којима сам раније била себична, захтевна, љубоморна и посесивна. Он је све то свео на минимум – признаје.

Милош је, иначе, син музичара Срђана Марјановића, иза кога је пет деценија каријере.

Тим поводом недавно је представио мултимедијални уметнички пројекат “50 сентименталних година”, који чине ЛП плоча, ЦД и документарни филм.

Свекар Маријане Мићић снимио је бројне песме, али је, без сумње, најпознатији по строфи: “Ми смо једно другом увек говорили ви...”

Фото: Атаимагес.рс

Осим музиком, Срђан Марјановић се бавио и новинарством, будући да је дипломирао журналистику.

Одлично се сналазио и у приватном бизнису. Осамдесетих година отворио је један од првих бутика у Београду, који се налазио у тада чувеном “Градићу Пејтон”, првом тржном центру у Југославији.

Када је стигла прва унука, Ана, Срђан је усхићено изјавио:

- Једва чекам да порасте, да је провозам у аутомобилу, да је водим у “Шуматовац” и да свима кажем: “Да, то је моја унука".

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas