Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊОЈ: Мирка ВАсиљевић изгледа невероватно после четвртог порођаја због савета своје мајке

Погледајте које корисне савете је глумца добила од мајке

1720790466_1716558205_Foto-Ataiamges.rs-A.A-Shutterstock.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Схуттерстоцк
Oglas

Глумица, а од недавно и водитељка, Мирка Васиљевић има 33 године и четворо деце, а свој фасцинантан изглед приписује управо томе што је рађала пре 30.

Глумица је гостовала у емисији "Пулс Србије" на Курир телевизиј, када је одгонетнула савет који јој зацртан у глави попут правила, а који јој донео животне бенефите.

- Нисам од оних жена "једем шта хоћу, пијем шта хоћу и супер изгледам", заправо мислим да је моја предност у томе што сам четворо деце родила пре 30. године, тело се тако лакше враћа у првобитну форму, лакше можете килогреме да додате или одузмете, да уђете у разне процесе јер је млад организам, па је то било позитивно код мене. Такође, велику улогу играју истрајност и дисциплина, код мене нема "од понедељка", већ од сада. Када нешто почнем, нема одустајања - започела је Васиљевићка, па наставила:

- С друге стране, мислим да је јако велика предност та што сам повезана са својом породицом, разговарам са мајком и тетком, а оне су ми дале феноменалне савете у мојој младости, које нисам само чула, већ сам их и освестила. Рецимо, што раније почнемо да улажемо у своју унутрашњост, то ћемо ми бити задовољнији сами са собом и тело ће нам бити захвалније и нећемо морати неке радикалне ствари да радимо. Па сам тако научила добре комбинације у исхрани, које пријају мом организму, али када ми дође да се опустим, увек на уму имам меру, да то буде дан, два, а не да потраје месецима.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas