Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СВЕ ЈЕ ТО НОРМАЛНО": Харис упоредио себе и Мелину са Анђелином Џоли и Бред Питом

Харис Џиновић је јасно ставио до знања шта мисли о бившој супрузи са којом има двоје деце

1716196283_Foto-Ataimages.rs-Profimedia-Bred.jpg
Фото: Профимедиа, Атаимагес.рс
Oglas

Развод Хариса и Мелине Џиновић и даље је тема јавности, а чини се да је читава прича далеко теже пала певачу који није пропуштао прилику да своју бившу супругу поткачи где може.

Иако су у браку провели 22. године, Харис није имао лепе речи за мајку његове деце. Но, сада се чини да је решио да окрене нови лист.

Певач је одлучан да више Мелину не спомиње, те је на недавно питање о разводу жестоко одбрусио: "Нећу уопште више да разговарам на ту тему!"

Потом је бившу супругу још једном понизио: "Нисам боловао, нити само имао шта да преболим".

Интересантно је да је недавно поредио себе и Мелину са Бредом Питом и Анђелином Џоли.

"Све је то нормално што се дешава у мом животу! Цели Холивуд се развео 100 пута, па и Београд исто... Па он постоји још увек. И Бред Пит и Анђелина су се развели, и шта сад", рекао је пре извесног времена.

Иначе, Мелина која се од развода није оглашавала, наводно је већ неко време у вези са две године старијим бизнисменом. 

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas