Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕ ЈЕ ПРЕДВИДЕЛА: Јована Јеремић је и пре причала да ће њен муж водити ланац кафића и ресторана

О вези водитељке Јоване Јеремић и богатог бизнисмена Драгана Станковића не престаје да се прича.

1717744369_Jovana-i-Dragamn.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Атрактивна водитељка истиче да је Драган први мушкарац који јој је скроз по мери, те да на њега може да се ослони у сваком тренутку, што јој је сада најбитније.

Међутим, Јована је након што се развела од политичара Војислава Милошевића, често говорила да је сигурна да њу чека нешто велико и да ће њен будући муж бити моћник и богаташ.

Водитељка је управо о томе говорила у једном интервјују који је дала пре извесног времена, па неким делом и сама себи предвидела све што јој се тренутно дешава.

- Ја сада када теби причам о мом другом мужу и као да га видим, али њега нема, још га нисам упознала, а тачно знам какав ће бити. Овај дечко са којим сам била до скоро, ја сам знала да он то није. Мој други муж ће бити моћан човек, он неће бити из Србије, нашег је порекла, али живи у иностранству. Ја ћу бити све време у авиону, ја то знам, ја ћу на посао долазити авионом да одрадим емисију. Мој муж ће бити попут мужа Сандре Мељниченко. Он ће или да се бави нафтом или ће имати ланац ресторана и кафића, неко ће мислити да сам луда, али то ће бити тако - рекла је Јована, међутим иако Драган нема ланац ресторана и кафића, има ланац пекара, веома је успешан и богат, баш као што је Јована и прижељкивала.

На питање да ли је истина да се заклела под Острогом да никоме неће бити љубавница, Јована је открила следеће:

- Тамо што ја обећам, ја то не смем да прекршим. Ако тамо кажеш да више нећеш да пушиш, више не смеш да запалиш цигарету, јер ако прекршиш више нећеш моћи да дођеш. Причам све из искуства. Ја сам обећала да у животу никад нећу варати и обећала сам да никада никоме нећу бити швалерка. Заклела сам се оног момента када сам имала највише проблема, највише непристојних понуда, заклела сам се да бих спасила себе. После развода колико сам имала тих нечасних понуда, нисам се ја случајно зарекла. Ја сам морала да спасем себе.

- Ја нисам пушач, али сам умела тако да запалим по цигарету, и ја сам под Острогом рекла да нећу више да пушим, међутим, прекршила сам то и целе три године нисам могла да одем на Острог. Или је пукла гума на путу, или ми се десило нешто да не могу да кренем, и онда сам отишла у цркву и обећала да нећу више никада пушити, само да ми дозволи да дођем до Острога - рекла је Јована једном приликом за "Стар".

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas