Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СВЕ ЈЕ БИЛО ЗБРЗАНО": Филм "Мртав ладан" иза кулиса - коначно откривено како је изгледало снимање (ВИДЕО)

Глумица Соња Колачарић је гостовала у емисији "Бинџ" компаније Новости и открила је до сада непознате детаље са снимања култног филма "Мртав ладан".

1727441785_Foto-Printscreen-YouTube-ShoneFantom-Lija.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - СхонеФантом, Лија
Oglas

Филм "Мртав ладан" је једно од легендарних домачих остварења који су гледале све генерације. Освојио је публику чим је изашао, али постоји један детаљ са снимања који је Соња Колачарић тек сада открила.

Соња, која је тумачила једну од главних улога, гостовала је у шеснаестој епизоди емисије "Бинџ" и том приликом је испричала каква сећања је вежу за овај пројекат, као и целокупну атмосферу током снимања.

Фото: В. Данилов

- Дуго нисам волела филм "Мртав ладан" Снимање је било збрзано. Ја сам желела мало више да се упустим у то, али нисам имала простора. Није било једно од лепших снимања - рекла је глумица и додала да јој је пријатељство са Ђуричком најлепша успомена коју носи.

- Са Николом Ђуричком сам се дружила. То је био први пут да сам са њим мало више радила. Тога се сећам као нечег лепог. Хтела сам мало више да се потрудим, али ја глумачки нисам имала простора за то - истакла је Соња у емисји "Бинџ".

Када смо је питали да ли се то мишљење сада променило и како после времена које је прошло оцењује ово остварење она је рекла да га никада није поново гледала, али да је променила мишљење.

- Видим да га људи воле што је мени најважније. Оставили смо утисак, донели смо мало радости и због тога мислим да је тај пројекат успео и сада га волим - завршила је Соња.

Шта је све глумица имала да каже о овом, али и другим пројектима на којима је радила, као и о интими, одрастању и каријери можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas