Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сузана Манчић открила колика јој је пензија: "Рационална сам и штедљива"

Водитељка Сузана Манчић од прошле године је и званично у пензији

1728026575_suzana_mancic_20042024_0023.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Препознатљиво ТВ лице ове године слави 50 година каријере и признаје да јој није увек било лако, али да је упркос малој пензији, задовољна оним што тренутно има.

– Некад имаш новца па себи приуштиш нешто што желиш, али и немати није страшно. Страшно је кад немаш за лек, за неке основне ствари, али хвала Богу, пензија стиже. Неком сам се изланула колика ми је пензија, онда су портали горели као „скандалозно колика је пензија Сузане Манчић, 53.000“. Па добро, за не дај Боже, живе људи од толике пензије - рекла је Сузана за Гранд и додала да је увек рационално трошила новац који заради.

У разговору за Гранд истакла је да је поносна на све што је за 50 година рада стекла.

– Имала сам рационални и штедљиви моменат, да не кажем пироћански. Пола сам трошила, пола стављала са стране, тако да сам у животу углавном стицала. Од те пензије може да се живи, поготово кад радиш још нешто са стране -рекла је Сузана.

Водитељка је открила и како замишља крај своје дуге каријере.

– Имати једну тако дугу каријеру, а при том недефинисану, је нешто на шта сам поносна. Почела сам са музиком, па са телевизијом, онда се десио Лото. Добро, била је и пауза и то по неколико година. Али волела бих да завршим каријеру са неком лепом песмом. Ја у кући имам добро текстописца, а то је моја ћерка Теодора која ми каже да морам емотивно да се ангажујем. Сад то чекамо, ради се на томе - признала је Сузана за Гранд.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas