Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТАЛОНЕ СЕ ПОНОВО ПОДМЛАДИО: Глумац не прихвата старост у 8. деценији живота (ФОТО)

Силвестер Сталоне усликан је на одмору са својом породицом у Италији, а папараци су уватили један нови детаљ на чувеном Рокију Балбои

1726219571_25250a19fec548e85b73b681ccd8c818fd124c29.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

78-годишњи филмски великан је изгледа извршио трансплатацију косе што смо видели док је уживао у прелепим пејзажима Нерана са својом супругом Џенифер Флавин (56) и њихове три ц́ерке: Софијом, 27, Сикстин, 26, и Скарлет, 22, пише Даилy Маил.

Сталоне је нежно руком обгрлио Џенифер док су крстарили кристално чистим водама са пријатељима, пре него што су кренули на обалу на вечеру, а његова коса изгледала је никад гушће.

 

Фото: Профимедиа

Породица Сталоне била је одличног расположења, осмехујуц́и се док су се препуштали заједничком оброку на отвореном. Силвестер је показао да у осмој деценији живота изгледа одлично и да му је стало да свој изглед одржава младалачким поред своје 22 године млађе супруге.

Силвестер је у браку са Џенифер од 1997. године, што је права реткост у Холивуду, иако су и они прошли кроз бројне успоне и падове. Он је својој супрузи објавом на Инстаграму прошлог месеца честитао рођендан. Испод фотографије из младости, док су уживали у Црној Гори 1990. године, упутио јој је дирљиве речи. "Срећан рођендан мојој жени, Џенифер! Ја и деца мислимо да си апсолутно невероватна. Волимо те заувек", написао је.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas