Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СТАЛНО ПОСЕЋУЈЕМ ЊЕН ГРОБ" Несрећа која му је променила живот Лијама Нисона

Лијам Нисон је након смрти супруге одлучио да ће бити самохрани родитељ својим синовима и да никад неће заборавити своју велику љубав Наташу Ричардсон

1721214505_ASD.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

"Хеј, пала сам на снегу", биле су само наивне речи које нису ни слутиле на несрећу која ће уследити. Лијам Нисон је имао 59 година када је његова супруга Наташа умрла, а о његовој животној одлуци након тога, прочитајте у наставку текста.

Несрећа која му је променила живот

Лијам и Наташа имали су љубавну причу која је од почетка била суђена. Њихови путеви су се укрстили на једном снимању и љубав се десила и то на први поглед. Али ова љубав није имала срећан крај.

Њихови животи су се преко ноћи променили након одмора на којем је Наташа доживела тешку несрећу, а резултат је била тешка повреда мозга, пише ноwивесееневерyтхинг.цлуб

Наташа је позвала мужа и рекла му: "Драги, пала сам на снегу" док ју је хитна возила.

Иако је ситуација била озбиљна, Наташа у почетку уопште није хтела медицинску помоћ мислећи како повреда није страшна.

Међутим, пад је имао много теже последице него што је у почетку мислила. Три сата касније, хитно су је превезли у болницу, али је исход била фатална повреда мозга. Нажалост, било је врло мало ствари које су јој могле помоћи.

Када је Лијам примио вест о Наташином стању у болници, био је то невероватно срцепарајући тренутак. Пожурио је да буде уз њу, али на жалост њен мозак је већ био мртав.

Упркос малим шансама да успе, Нисон је имао велику жељу да Наташу одведе кући како би се деца и породица опростила од глумице.

Наташина последња жеља била је нешто о чему су се обоје раније договорили. Имали су пакт да ц́е, ако неко од њих икада заврши у вегетативном стању, други „искључити прекидач“ да спречи бесконачну патњу.

Присећајући се њихових последњих заједничких тренутака, Нисон је рекао: „Речено ми је да јој је мозак мртав. Али очигледно је била на апаратима за одржавање живота и слично. Тада није преостало ништа друго него да се поздравим. И отишао сам до ње и рекао јој да је волим. Рекао сам: „Душо, нема повратка. Ударила си јако главом. Не знам да ли ме чујеш, али то је то, све је нестало.“

Иако је то била најгора ствар икад, Лијам је одлучио да поштује њену одлуку и одлучио је да искључи апарате. Донирао је њено срце, бубреге и јетру. Веровао је да ће донирајући органе некоме дати другу шансу за живот.

И дан данас он жали за својом женом. После ње се никад није женио, али није ни виђен у друштву неке даме.

"Жалим за њом редовно, стално посећујем њен гроб."

Лијам Нисон је тада одлучио да ће бити самохран отац и да ће се максимално посветити својој деци и каријери, што је и урадио.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas