Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА ЈЕ ЛИЈАМ ПЕЈН РАДИО НЕКОЛИКО САТИ ПРЕД СМРТ? Стигао извештај полиције - хотел га пријавио за непримерено понашање

Према извештајима локалних медија, Лијам је виђен "да се понаша непримерено у холу хотела и да је разбио свој лаптоп пре него што је морао да буде одведен у своју собу".

1729153709_Foto-Profimedia-Lijam-Pejn.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Свет је остао нем када је синоћ саопштено да је музичар Лијам Пејн преминуо након пада са трећег спрата хотела у којем је одсео у Буенос Ајресу. Бивши члан групе Оне Диерцтион имао је само 31. годину, а овако се понашао пре смрти. 

Полиција је саопштила да је хотел пријавио госта који се понаша непримерено, те да је мало пре кобног пада морао да буде отпраћен у собу. 

Радници хотела су пријавили полицији непосредно пре смрти "агресивног човека који је можда био под дејством дроге и алкохола". Према извештајима локалних медија, Лијам је виђен "да се понаша непримерено у холу хотела и да је разбио свој лаптоп" пре него што је 2морао да буде одведен у своју собу".

Нажалост, убрзо након позива радници су рекли да су чули гласан звук у дворишту. Лиамсово тело је откривено нешто после 17 часова по локалном времену.

На аудио снимку у вези са случајем добијеним од министарства безбедности Буенос Ајреса чуо се позив радника који је тражио помоц́ са пијаним гостом.

- Када је свестан, уништава целу собу и треба да пошаљете некога - наводи се у аудио запису који су објавили светски медији.

Директор хитне медицинске помоц́и Алберто Крешенти разговарао је за локални новински лист Цларин након Лиамове смрти.

- Проверили смо његов идентитет користец́и пасош који је имао. Медицински тим је видео да је очигледно имао фрактуру у дну лобање.

Полиција Буенос Ајреса је у саопштењу потврдила:

- Лијам Џејмс Пејн, композитор и гитариста, бивши члан групе Оне Дирецтион, преминуо је данас након пада са трец́ег спрата хотела у Палерму.

Шта је радио у Палерму?

Лиам је раније на друштвеним мрежама објаснио зашто је у земљи.

- Идемо у Аргентину. Прво, зато што морамо, и друго, зато што желимо, и треће, јер Најл Хоран свира тамо доле и мислим да бисмо могли само да одемо и кажемо 'Здраво'. Прошло је доста времена откако смо ја и Најл разговарали. Имамо много о чему да разговарамо и желео бих да средим неколико ствари са тим дечаком. Без лоших вибрација или ништа слично, али само, морамо да разговарамо - рекао је у видео.

 

Био је на селу са својом девојком, Кејт Касиди. Само неколико сати пре смрти, певач је поставио слике за своје фанове на Снапцхат. У њима је Лијам виђен како дели храну и причао о својим плановима да игра поло. Такође је снимио своју девојку Кејт док су заједно доручковали.

- Ово је сто за доручак, само уживам у доручку и кафи иако је 13:00 - рекао је.

Открио је да су боравили у куц́и свог пријатеља док се Кејт нашалила у позадини да су "губитници" због тога што леже. 

Само је волео да пева

Након вести о његовој смрти, свет се ујединио да изрази саучешц́е. Међу њима су били многи Лиамови познати пријатељи, укључујуц́и водитеља X Фацтора Дермота О'Леарија.

Он је поделио црно-белу фотографију на којој стоји поред Лиама и написао:

"Најгора вест. Сец́ам га се као 14-годишњака који је дошао на аудицију на Тхе X Фацтор, и одувао нас док је певао Синатру. Једноставно је волео да пева. "

Подсећамо, Лиам се појавио у X Фацтору 2010. године где је постао део Оне Дирецтион-а заједно са колегама из бенда Луисом Томлинсоном, Харијем Стајлсом, Најлом Хораном и Зејном Маликом. Бенд је постигао вртоглаву популарност, а онда се распао.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas