Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПАВАО И СА ЖЕНАМА И СА МУШКАРЦИМА САМО ДА БИ ДОБИО УЛОГУ: Желиo да буде филмска звезда НЕ ПИТАЈУЋИ ЗА ЦЕНУ

Рок Хадсон је био хомосексуалац и бицексуалац за потребе улога, тврди биограф који је детаљно описао живот овог глумца

1713866512_221801_rok-hadson-2-shutter_ff.jpg
Oglas

Рок Хадсон, био је најтраженији глумац у Холивуду 50-их и 60-их година прошлог века, а успео је да дође до врха по савету Мерилин Монро.

Пар је наиме био у љубавној вези у периоду када је и сама Мерилин Монро била само старлета која се бори да дође до врха. Она је наводно саветовала Рока да до врха дође преко кревета и то речим: "Да бисмо дошли до кастинга, обоје ћемо морати за грејемо неколико постеља."

Следећи савет Мерилин Монро, Рок Хадсон је наиме чинио сексуалне услуге шефовима холивудских студија и том приликом се поверио другу из детињства: "Желим да будем филмска звезда и није ме брига на колико кауча на кастингу ћу морати лећи."

Детаљи везе између Рока Хадсона и Мерилин Монро су објављени у биографији Хадсона Дарвина Потера, награђиваног филмског историчара из Северне Каролине.

У овој књизи је откривено да је Рок Хадсон био хомосексуалац, али за потребе каријере и бисексуалац.

"Он је заводио све оне глумце и људе са филма, само да би дошао до врха," пише у мемоарима

Рок Хадсон је изгледа чинио "сексуалне услуге" Едварду Мулу, тадашњем шефу Универзала, "често поподне, у 15 часова, а секретарице су то знале".

Док у книзи за Едварда Мула овако пише: "Имао је, да тако кажемо, штитнике за колена које је стављао када му је Рок долазио. Мул га је обожавао. Наравно, имао је жену и троје деце. Било је то 1950-их, сви су били венчани."

У својој књизи он пише да је Мул лансирао Рока Хадсона до неслућених висина: "Једног поподнева, Хадсон је позван у извршну канцеларију, где га је Мул сачекао... По свом обичају, шеф студија је пао на колена, откопчао Роков шлиц и рекао му да ће му уговор бити продужен."

Хадсон је стекао славу након што је добио улогу у Универзаловој "Величанственој опсесији", мелодрами из 1954. која је изазивала сузе у којој је глумила и Џејн Вајман.

У филмским круговима је кружила прича да је и Рок и Мерилин Монро користили сексуалне услуге, те да су то сматрали за нијансу интимније од руковања.

Након што је Цолумбиа студио одбио да обнови уговор са Мерилин Монро, глумица је случајно срела Хадсона 1949. док је лутала по Универзал студију.

Рекла је тада Року како није јела од јуче, од како јој је неки господин купио ручак. Рок јој је понудио оброк и завршили су у кревету. Мерилин му је тада рекла: "Не желимо да ово постане озбиљно, јер ћемо обоје морати да лежимо на много кауча да би добили кастинг."

Хадсон је послушао Мерилин савет и касније су постали пријатељи.

Рок Хадсон је имао велики број освојених трофеја у својој збирци, а међу њима је била и глумица Џејн Вајман, која се заљубила у њега.

"У то време била је разведена од Роналда Регана и удата за холивудског композитора Фреда Каргера. Затим су се Џејн и Рок посвађали. Била је велика звезда и за премијеру се вратила у хотелски апартман где је затекла Рока у кревету са њеним мужем, "пише у биографији.

Биограф тврди да ни Рок Хадсон и Мерилин Монро вероватно не би успели да нису ишли тим путем - преко кревета до звезда.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas