Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СПАСИ СВОЈУ ДЕЦУ": Тања Савић проговорила о најболнијем периоду живота

Деца Тање Савић са њом су прошла изазован период, певачица отворено о свему

1729842587_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Tanja.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Тања Савић иза себе је оставила болан развод током којег се лавовски борила да врати своје синове.

Деца Тање Савић својевремено су скоро годину и по дана била далеко од ње, а она се сада гостујући у емисији „Балканском улицом”, присетила како је изгледало када их је после дуго времена загрлила.

- Ја сам толико себе кривила, сваки дан како је одмицао ја сам кривила себе: ‘Зашто дозвољаваш да их што више и дуже не видиш. Немој да дозволиш”. И онда када се приближило годину и по дана, то је за мене превелика реч, како могу да кажем да нисам видела своју децу годину и по дана, а могла сам да их не видим. У том моменту стварно није могло да се путује, није могла ни карта да се купи, тад је корона била - - рекла је Тања и додала: 

- Кад сам их загрлила, ја нисам била свесна да се то догађа. Нисам одмах плакала, већ кад се све слегло, кад су ми емоције стале и кад су они сели крај мене. Прво су они негодовали. Стварно је било чудно, збуњујуће је било. Прво су тражили тату, одмах су тражили тату. Хоћемо код тате. Као да су у мени видели опасност да ћу их ја одвести. Ја знам са ове тачке гледишта шта им је било причано... Мене су емоције после кренуле да раде. Ја сам после почела. Нисам могла ни да плачем. То је жалосно, много је жалосно кад не можете да плачете.

Деца Тање Савић на крају су остала уз мајку, а на питање Весне Дедић шта је било кључни тренутак да победи, певачица је одговорила:

- Све помало. Ја сам морала да будем ауторитет. Мени када су деца дошла, тотално су трансформисана у нешто погрешно и онда сам ја морала њих да обликујем. Буквално да их обликујем да буду како треба. Јер они су ишли у неку тотално другу крајност. Учени су били да мајка није добра, да је мајка зла, да је најгора. Да ли је то нормално? Њихове тенденције су ишле ка томе да они постану манипулатори. И онда су они кренули странпутицом. Ја сам их водила код психолога... Буквално ми се упалио аларм за узбуну спаси своју децу. Тешко је рећи нисам добар родитељ. Није срамота отићи и потражити стручну помоћ. Када видите да губите ваше дете немојте да кривите то дете, није то његов карактер, ви га обликујете - закључила је певачица.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas