Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СОФИЈА ВЕРГАРА ИМА ТАЈНУ НЕГУ КОЖЕ: Схватила да је један корак пресудан и зато изгледа двапут млађе

Чувена глумица Софија Вергара (51) и даље привлачи пажњу својим задивљујућим изгледом, а открила је који корак сматра најважнијим у својој рутини неге коже

1720255325_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Софија Вергара (51), позната је колумбијска глумица и модел, има неколико рутина за негу коже и савета које редовно прати како би одржала младалачки изглед. Међутим, током година је схватила да је управо један корак најважнији и да га је потребно увек пратити како би сачувала лепоту и здравље коже.

Корак који се никада не прескаче

"Заштита коже од сунца највећа је тајна лепоте. Одрастање у Баранкиљи, а затим живот у Мајамију и свим тим тропским, сунчаним местима, сунчање је било све што смо радили - посебно када сам био млад и волео сам плажу. Прочитала сам у једном часопису све страшне дугорочне ефекте које сунце има на кожу, не само старење и боре, већ чак и рак, и од тог тренутка сам схватила да то треба да буде приоритет“, рекла је једном приликом

Коришћење заштитних производа, као што су крема за сунчање са одговарајућим СПФ фактором, ношење заштитне одеће, шешира и наочара за сунце и избегавање директног излагања сунцу током најјачег УВ зрачења (између 10 и 16 часова) кључни су кораци у очувању здравља и младости. коже.

Посебну пажњу посвећује хидратацији због розацее

Једном приликом је нагласила да веома води рачуна о производима које наноси на лице јер има розацеу. Увек мора да обезбеди да производи које користи буду довољно хидратантни и нежни како не би изазвали непријатне проблеме. Кључно је да користите нежне производе прилагођене осетљивој кожи, као што су блага средства за чишћење без иритирајућих састојака.
Хидратација је такође важна, али при избору хидратантних крема треба бити пажљив, избегавати производе који могу додатно да иритирају кожу. Заштита од сунца је такође неопходна и овде, јер сунчева светлост може погоршати симптоме розацее. Поред тога, важно је избегавати потенцијалне окидаче, као што су зачињена храна, алкохол и топли напици који могу погоршати стање коже.

Њена рутина је једноставна и ефикасна

Глумица је објаснила како изгледа њена јутарња и вечерња рутина неге коже: „Прво, ујутро морам да попијем кафу. Затим оперем лице средством за чишћење, а затим најважнији корак - СПФ, а затим се нашминкам. Увече умивам лице да све уклоним методом двоструког чишћења, а хидратантна крема је обавезна пре спавања.'
Он сматра да се рутина мења са годинама јер кожа има друге потребе. Раније је наносила СПФ само на лице, а сада га користи на свим деловима коже који нису заштићени од сунца, као што су руке, ноге, врат и деколте. Поред тога, антиоксидансе сматра једним од најважнијих састојака квалитетне рутине неге коже.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas