Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СМРШАЛА ЈЕ НЕВЕРОВАТНИХ 70 КИЛА: Погледајге јеловник БОЈАНЕ СТАМЕНОВ

Лето је увелико стигло и полако крећу годишњи одмори, море нас чека иза ћошка, а да ли смо спремни за плажу и купаћи костим? Ево како је она успела да смрша невероватних 71 кг

1719302665_Bojana-Stamenov.png
Пхото:принтсцреен/yоутубе
Oglas

Некадашња представница Србије на песми Евровизије, певачица моћног гласа и "српска Адел" како су је још звали,Бојана Стаменов, одушевила је обожаваоце новим издањем које је оставило све без текста.

Она је успела да скине чак 71 килограм, а њен пут ка трансформацији физичког изгледа, као и промена животног стила, испирисали су многе жене које се боре са вишком килограма.

Пут је био све само не лак, а певачица је за "РТС ординацију" открила све тешкоће са којима се сусретала на путу до свог циља.

Килограми су довели до болести

Бојана је отпочела своју исповест објаснивши шта је био највећи проблем у њеној исхрани:

- Ако сада вратим филм уназад, ја нисам редовно јела, због наступа, концерата. Често сам већи део дана проводила у колима, на ногама, на проби и онда када заседнем да једем то буду обилне порције. И ту је био један од проблема. Нередовни оброци и врста хране коју сам јела су били највећи проблеми. Размишљала сам ко ће да носи сву ту храну, чинијице итд, али се испоставило да кад се хоће, све се може- рекла је певачица за поменуту емисију.

Њен највећи проблем били су нередовни оброци и дијете које је држала максимално шест месеци. Међутим, уследила је озбиљна здравствена компликација која јој је променила живот из корена.

- Јула 2020. имала сам велики здравствени проблем. Шећер ми је био 27.7 и ја сам приметила да не видим. До тада никад нисам имала видне проблеме, била сам једна здрава дебелица и увек је то било на граници инсулинске резистенције. Ја сам 2007. одстранила жучну кесу и тада су ми рекли да морам да водим рачуна шта једем, јер сам потенцијални дијабетичар- рекла је певачица и додала:

- Приметила сам да ми је здравствено стање угрожено када сам постала агресивна, љута, на све сам реаговала...Отишла сам на ендокринологију и рекла докторки: извините што вас не гледам, јако сам нервозна и не видим. Она ме је саслушала. БИло ми је доста да морам да се шалим на свој рачун, да тражим додатну столицу када одем негде. Градом нисам прошетала дуго. Рекла сам јој да бих волела операцију желуца, нисам знала да се то код нас у Београду ради.

 

Бојана је објаснила и како изгледа припрема за интервенцију те врсте.

- Октобра месеца прошла сам конзилијум. Успела сам шећер да спустим и морала сам до операције да смршам још 10 одсто од тренутне килаже од конзилијума. Нисам никако смела да се угојим, да ме не би одбили. Дошла сам на једну контролу, на другу, онда се корона десила докторки. А наравно за ту операцију је битна велика психолошка припрема психотерапеута. Морате да се спремите психички због тога што долази после операције - додала је она.

Међутим, како каже, један позив променио је све, те је Бојана након што је почела да вежба са персоналним тренером, који ју је поставио на специјалан режим исхране, временом одустала од операције, будући да су тренинзи почели да дају озбиљне резултате.

- Због короне сам чекала дуго. Килограми су почели у једном тренутку да стагнирају, чак и да иду горе. Била сам јако очајна тада. На наговор другарице јавила сам се једном тренеру, иако сам била јако скептична. Било ми је јако непријатно и почетак ми је био јако трауматичан. Са тренинзима и програмом смо кренули са 185 килограма, а пре тога сам скинула много. Испричала сам тренеру како се храним.

Описала му какви су ми оброци били и само ми је дао његов план и програм. Од једном могла сам да једем воће, што ми је било строго забрањено због шећера у нутриционистичком режиму, могла сам да једем и грчки јогурт, сочиво и пасуљ и грашак - рекла је певачица.

 

План исхране

Бојана каже да је коначни резултат био невероватан. Само у прва четири месеца смршала је невероватних 30 килограма.

- План исхране је био сличан нутриционистичком режиму. Имала сам три оброка дневно, смела сам воће и оброк сваки ми је био заситан. Никад нисам била гладна. Па за доручак сам јела три пржена јаја, парадајз, краставац, салату и воћку, али само у почетку док сам била на сведенијој исхрани.

За ручак поједем 250 грама печеног пилећег меса и салата и исто воћка. За вечеру могу да поједем овсене пахуљице са киселим млеком или интегрални рижото са печуркама или салату неку или рибу - открила је певачица тајну свог јеловника у поменутој емисији.

Бојана је успела да скине свеукупно 70 килограма, што је више него фантастично, а како ствари стоје, певачица се неће на овоме зауставити.

Стилл 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas