Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славни певач о проблемима са здрављем: Борио се са тешком инфекцијом, а сада му се изгубио вид

Елтон Џон је са обожаваоцима поделио у каквом је здравственом стању

1725610314_profimedia-0885581335.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Елтон Џон је сам открио да је недавно имао озбиљну инфекцију, није прецизирао какву, али признао је да је сада почео и да губи вид и да су уз њега породица и пријатељи.

Славном музичару Елтону Џону (77) ослабљен је вид после инфекције. Вест о здравственом проблему објавио је лично он, а чланови породице су све време уз њега.

- Током лета борио сам се са озбиљном инфекцијом, која ме је оставила са ограниченим видом на једном оку. Опорављам се, али је процес веома спор и требаће неко време пре него што се вид врати - написао је Елтон Џон на свом Инстаграм налогу.

Додао је да је захвалан медицинском особљу.

- Веома захвалан на одличном тиму лекара, медицинских сестара и породици, који су се тако добро бринули о мени - истакао је легендарни певач, а многе познате личности су му послале поруке подршке.

Иначе, и прошле године баш у ово доба, Сер Џон је имао здравствених проблема. Тада је ноћ провео у болници у Француској, после пада у његовој вили у Ници, града недалеко од границе са Италијом. Том приликом је пребачен на ортопедско одељење болничког центра Принцеза Грејс у Монаку, где му је указана помоћ због лакших повреда. Портпарол је потврдио за ББЦ да је Елтон Џон примљен „након што се у недељу оклизнуо у његовом дому на југу Француске".

(Б92.нет)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas