Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛАВНИ ГЛУМАЦ ПОСТАО ДЕДА: Породила се његова најмлађа ћерка - беби дали моћно име из грчке митологије (ФОТО)

Његова ћерка Морган Иствуд (27) објавила је јуче на Инстаграму да су она и њен муж Танер Купменс добили девојчицу, која је њихово прво заједничко дете.

1728307728_Foto-Profimedia-glumac.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славље је у породици Клинта Иствуда (94) који је добио унуку. Породила се најмлађа ћерка славног глумца, а девојчица је добила име из грчке митологије.

Његова ћерка Морган Иствуд (27) објавила је јуче на Инстаграму да су она и њен муж Танер Купменс добили девојчицу, која је њихово прво заједничко дете.

Девојчица се зове Клио, како се у грчкој митологији зове заштитница историје. Ово име у преводу значи "гласник", али се везују и следећа значења: "учинити славним", "славити", "слава", "хвалити".

"Две недеље са нашом Клио", написала је поносна мама, огласила се и бака Дина Фишер која је поручила: “Наши животи су већ бољи! Срећа за вас! Срећа за нас".

Морган је осмо дете Клинта Иствуда и једина ћерка коју има са бившом супругом Дином, која се након развода удала за кошаркашког тренера Скота Фишера. Наследница глумачке легенде и славног редитеља објавила је 23. маја да ће постати мајка.

Списатељица и продуценткиња Морган Иствуд удала се 15. јуна за Томаса Купменса на ранчу у Кармелу у Калифорнији. Глумац је је о свадби своје ћерке рекао: "БИЛО ЈЕ САВРШЕНО", а забележено је и како нежно милиује њен труднички стомак.

Морган је за Пеопле рекла да је свадба била веома европски надахнута и тако савршена. "Хтели смо да сваки елемент буде што опуштенији. Сама сам се нашминкала и направила фризуру, одабрала неке јефтине минђуше, обула штикле које сам и раније носила".

Пар се верио прошлог јуна, ћерка легендарног глумца хтела је интимније венчање, док је њен супруг маштао о већем слављу, постигли су компромис па је весеља ипак било, али је све протекло у присуству најближих пријатеља и породице.

Ранч на којем су се венчали припада Клинту Иствуду, купио га је 1986. док је био градоначелник Кармела, ту функцију је обављао две године. Обновио је имање од 22 хектара, али и сачувао доста детаља из прошлости.

Младенце је венчао њихов пријатељ Конор Марден, Морган је одабрала венчаницу бренда Сарах Севен. Купила је ту хаљину пре него што је остала у другом стању па је одећа преправљена. Посебну улогу имао је и њјихов пас који се фотографисао са младенцима. Клинт Иствуд пратио је Морган до олтара. Доста тога на свадби било је спонтано.

Мајка невесте Дина била је са мужем Скотом Фишером. Младин брат Скот Иствуд написао је на Инстаграму: "Савршен дан". Били су ту и њени остали браћа и сестре: Лори Мареј, КИмбер Лин Иствуд, Кајл Иствуд, Алисон Иствуд, Кетрин Иствуд и Франческа Иствуд.

Поред Клио глумац има и унуке Лаула (41), Клинтона (40), Грејлин (30), Келси чији датум рођења није познат и Титана (7).

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas