Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛАВЉЕ У ДОМУ АЛЕКСАНДРЕ ПРИЈОВИЋ: Мајка Борка се огласила - "Мила моја..." (ФОТО)

Певачица Александра Пријовић данас има повод за славље

1726995277_75fd97ea8c65afd46902cdf529d222d2b3da1d92.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - александрапријовиц
Oglas

Александра данас слави свој 29 рођендан, а тим поводом се на Инстаграму огласила њена мајка Борка Михајловић.

Борка је објавила фотографију своје ћерке изнад које је стајала емотивна порука.

- Иако си годину дана старија, у мом ћеш срцу увек остати моја девојчица. Желим ти све најбоље, срећан ти риођендан, мила моја - написала је Борка, а честитке су се низале.

 

Борка је увек подржавала своју ћерку, а Александра је на једном од концерата испричала шта је све њена мајка жртвовала да би она била ту где јесте.

- Сад ћу рећи једну ствар... Кад сам се такмичила у Звездама Гранда моја мајка је изгубила посао зато што ме је возила сваког викенда на такмичење. Жртвовала је свој посао због мене и наравно, дешава се да нам финансијски буде тешко. А моја тетка је била ту. Никада нећу заборавити када је послала новац да бих ја купила хаљину за такмичење. Хвала што сте дошли из Немачке овде. Вама бексрајно хвала за част коју сте ми указали овде. Желим свима вама да увек плачете из овако лепих разлога и од среће. Волим вас - рекла је Александра током треће вечери концерта и расплакала публику.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas