Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СИН ДРАГАНА КАПИЧИЋА ЈЕ НАШ ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ: Играо славног оца у популарном филму - "Тек тад сам сазнао" (ФОТО)

Легенда српске кошарке, Драган Капичић, умро је у понедељак ујутру у 76. години, а датум и место сахране биће накнадно објављени

1719240025_Foto-Profimedia-N.-Parausic.jpg
Фото: Профимедиа, Н. Параушић
Oglas

Син Драгана Капичића је наш прослављени глумац Стефан Капичић, а глумац је чак пре 10 година у остварењу „Бићемо прваци света“ играо никог другог до свог славног оца.

- Ово је свакако врло специфична улога. Велика ми је част и одговорност што глумим свог оца из периода када ја нисам ни рођен. Дуго сам у послу, али ово ми је највећи изазов у каријери - рекао је тада за „Блиц“ Стефан Капичић.

Тек тада је схватио колико је његов отац био значајан својим колегама.

Златна генерација југословенских кошаркашких асова није донела само прву златну медаљу на Светском првенству 1970. године у Љубљани већ и дух заједништва, пријатељства, као и поштовања према репрезентацији.

Припремајући улогу тада, Стефан је од оца слушао многе приче о том периоду. Глумац је тек тада схватио колико је његов отац био значајан својим колегама и колико је био важан за репрезентацију и земљу уопште. Учио је од њега и кошаркашке финте. Саиграчи, тренери, пријатељи, али и навијачи Драгана Капичића такође су помогли Стефану да боље припреми улогу и дочара атмосферу у којој је та кошаркашка генерација донела медаљу.

- Тражио сам од њега савете како бих га што веродостојније представио као играча, али и његов однос са саиграчима - објаснио је глумац.

Осим Капичића, у филму свог оца тумачи и син покојног Крешимира Ћосића. Легендарни центар преминуо је 1995. године од рака, а његов син Петар није имао прилику да га ближе упозна.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas