Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕСТРА ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ У БРАКУ С ОПАСНИМ ФРАЈЕРОМ: Ретко се појављује у јавности, а недавно је на Инстаграму објавила фотографије (ФОТО)

Јелена Ђоковић има рођену сестру Марију која се врло ретко појављује у јавности.

1721466670_Untitled.jpg
Фото: В.Данилов/Новости
Oglas

Марија ужива у срећном браку са Будимиром Јовковићем, који је опасан фрајер, а недавно је на Инстаграму објавила фотографије и сви кажу да је права лепотица.

Иначе, Марија и њен супруг су веома активни на мрежама где неретко објављују фотографије са заједничких путовања и своје успомене деле јавно. Поред тога, они промовишу органску храну и здрав живот.

Јелена Ђоковић својевремено је у једном интервјуу отворила душу и открила непознате детаље из свог приватног живота.

Јелена: "Тата је због мене дао отказ"

- Највише рачуна о мени води мој тата, и моја мама из сенке, да нема ње која то све подржава он не би могао да буде увек моја подршка. Он је мој анђео, мелем за душу, водим га свуда са собом, све што ја тешко схватим он мени то направи као песму. Када је Тара имала два месеца, Новак је отишао на месец дана у Аустралију, остала сам сама, без ичије помоћи у Монаку, и звала сам тада тату и рекла како не могу све ово сама. Он је тада дао отказ и дошао. Од тог момента певамо док се бавимо децом, објашњава ми да не мора све да буде тако професионално, а ја сам све ово доживела превише професионално. Превише сам се унела у улогу тога да сам жена неког најбољег у нечему. Врло сам захвална на томе што сам ја Новакова животна партнерка и он је захвалан. Али сам мислила да морам да будем нешто посебно, а не само Јелена, а он ме воли баш само као Јелену - признала је она својевремено за домаће медије.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas