Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕНИДА ПОКАЗАЛА 8 ГОДИНА МЛАЂЕГ ДЕЧКА: Открила да ли ће ускоро стати на "луди камен" (ФОТО)

Сенидин садашњи дечко је радио као обезбеђење у једном ноћном клубу

1718954719_Foto-Ataiamges.rs-M.P-A.H-Printscreen-Instagram.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.П, А.Х, Принтсцреен/ Инстаграм - сенида_х
Oglas

Да певачица има дечка сазнало се крајем 2019. године, а тек недавно је показала како њена јача половина изгледа. Како се писало, Марко је осам година млађи од ње, а радио је као обезбеђење у једном клубу и са певачицом се упознао сасвим случајно. Није им дуго требало да уплове у везу, а сада је Сенида открила да ли себе ускоро види у венчаници.

- Искрено, недавно сам уживала на једном сликању, испробавала сам венчанице и било ми је супер. Видим себе у белом свакако. Волим да носим белу одећу, а што се венчања тиче, не знам баш да ли ћу тада носити класичну венчаницу или неку хаљину. Венчање бих направила негде на мору, али не само уз најинтимнији круг људи, него бих волела фешту, баш прави парти. Срећне моменте треба делити са што више драгих особа. А што се тиче певача, још увек не знам ко би увесељавао госте, волела бих можда да нам пева Дино Мерлин – рекла је Сенида, која нам је открила да ужива у вези са својим партнером.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - сенида_х

- Нама је супер. Леп смо пар, добро се слажемо, он чак и није љубоморан, разумемо се, верујемо један другоме, мислим да је то најважније. А да ли ћемо везу подићи на још виши ниво, не знам – рекла је певачица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas