Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕЛМА ХАЈЕК ДАНАС ПУНИ 58 ГОДИНА: Глумица открила у чему је тајна њеног савршеног изгледа на прагу седме деценије живота

Селма Хајек данас прославља свој 58. рођендан

1725265361_1686742115_Hajek.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Осим што је својим глумачким талентом још одавно освојила срца публике,  од самих почетака своје блиставе каријере Селма Хајек беспрекорним изгледом плени где год да се појави.

Једна од многима омиљених Латиноамериканки прави је синоним за женственост и лепоту, а чини се да је време за њу стало, те као да већ годинама уназад уопште и не стари.

Селма данас пуни 58, а изгледа као да има барем 30 година мање. Који једноставни трикови су заслужни за њен свеж и младолик изглед, сазнајте у наставку.

Селма Хајек више пута истицала је како није поборник естетских захвата, те да сама не користи чак ни ботокс, за шта су је многи оптуживали због њене савршено затегнуте коже.

Славна глумица која гази шесту деценију живота на свој Инстаграм профил неретко качи фотографије и снимке без грама шминке, а на њеном негованом лицу могу да јој позавиде и девојке у двадесетим.

Како звезда филма "Од сумрака до свитања" истиче, за правилну негу нису неопходни скупоцене кремице и третмани; све што вам треба су једноставне ствари које већ имате код куће.

Како Селма одржава кожу лица беспрекорном?

Наиме, како је једном приликом истакла, своје јутро глумица не започиње без умивања лица и врата хладном водом, која се сматра изузетно добрим савезником у одржавању коже виталном.

Мада Хајекова не крије да је у њен добар изглед прсте умешала и генетика, она тврди да су добра исхрана и редовна физичка активност кључ њене младоликости, а један специјалан сок је тајна у коју се глумица куне. Припрема се једноставно и потребна су вам само 4 састојка.

Рецепт за Селмин сок:
 
Витамин Ц- Селма у свом рецепту користи свеже поморанџе. Оне су добар извор витамина Ц, јачају имунитет и утичу на пробаву.
Куркума- Она у сок од наранџе додаје свежу куркуму - зачин који има благотворно дејство на организам, али и лепоту.
Црни бибер - Глумица је навела да додаје мало црног бибера у сок, јер то помаже телу да брже упије куркума. Поред тога, овај зачин убрзава метаболизам.
Пасји трн- Биљка која је богат извор витамина Ц и витамина б12. Садржи и пуно колагена, али и подстиче тело да га производи, тако да је јасно зашто има регенеративни ефекат на кожу, косу и нокте.
Како Селма наводи, овај сок припрема и пије свакога јутра на празан стомак, управо након што устане и умије се хладном водом.

Како Селма одржава своје тело у топ форми и са 58?

Ради одржавања здравог тела и духа, глумица често воли да практикује медитацију и јогу, а како каже, резултати су видљиви готово одмах након сваке сесије.

– Само медитирам... понекада након што изађем из собе за медитацију људи ми кажу "О мој боже, изгледаш 20 година млађе" – објаснила је она.

Поред медитације, Хајекова повремено посећује неинвазивне третмане, који се заснивају на раду посебних машина које поспешују циркулацију и кожу чине затегнутом и младом.

– Људи који раде са тим машинама кажу да код других нису видели тако добре резултате какве ја имам – истакла је она. 

Ипак, медитација је њена омиљена техника не само за одржавање доброг изгледа, већ и за целокупно здравље тела.

– Када не медитирам неко време, погодите шта? Не само да лице почиње да ми пада и генерално све почиње да пада, већ и моја диск хернија, проблем у мом врату, проблем у мом куку, моји глежњеви, све почиње да ме боли. Једноставно почињем да се ломим – објаснила је Селма.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas