Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"САЗНАЛА САМ ИМЕ УБИЦЕ МОГ МУЖА" Удовица Робина Вилијамса открила како је умро њен супруг

Свет је био шокиран када је објављено да је један од најомиљенијих глумаца и комичара, Робин Вилијамс извршио самоубиство у 63. години.

1723107114_155307_profimedia0201100624_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Ова холивудска звезда која је маестралним улогама и умећем деценијама засмејавала цео свет, потпуно неочекивано је одлучила да оконча живот у августу 2014. године , оставивши иза себе троје деце и супругу Сузан Шнајдер Вилијамс.

У јавности се доста нагађало зашто је Робин Вилијамс одлучио да се убије, шта га је то натерало на такав очајнички потез. Након одређеног времена његова удовица је открила да је глумац боловао од деменције са Левијевим телима, такозване "болести духова" која га је мучила све до последњег дана и, коначно, натерала га да дигне руку на себе.

У новом интервјуу, Сузан је испричала да се код њеног супруга издвојио један застрашујућ симптом ове болести, а који је и дан данас прогања.

Неколико месеци пре смрти, Вилијамсу је погрешно постављена дијагноза Паркинсонове болести, а на основу низа физичких и неуродегенеративних симптома.

"Тек до извештаја обдукције, три месеца након његове смрти, сазнала сам да је узрок била деменција са Левијевим телима. Сва четири доктора са којима сам се након тога срела и који су прегледали његов здравствени картон рекли су да је то једна од најгорих болести које су у животу видели."

Иако је званични узрок смрти глумца самоубиство, његова суприга сматра да је "снажан, збуњујућ и такорећи галопирајући симптом" које је осећао заправо прави разлог његове трагичне смрти.

Сузан каже да су у октобру 2013. године, око друге годишњице брака, Вилијамсова болест почела нагло да се погоршава.

"Борио се са симптомима који су се чинили неповезаним: затвор, потешкоће са мокрењем, горушица, несаница, поремећај чула мириса и пренаглашен стрес."

А онда су се јавили нови симптоми: осећај нелагоде у цревима, страх, депресија и анксиозност, потешкоће у говору, осетљивост на лекове, когнитивни и проблеми приликом хода. Сви ови збуњујући и неповезани знаци су се јављали и нестајали током целе године.

"Нико од доктора није знао да је у основи свега овога била 'болест духова'", рекла је глумчева удовица. "Када је то откривено, у суштини је било као да сам сазнала име убице мог мужа."

Један симптом је био невероватно застрашујућ

Један од симптома који је глумчева удовица сматрала посебно забрињавајућим био је потпуно одсуство везе са реалношћу. Константно се вртео у круг у својим опсесијама и фиксацијама стварима које нису биле реалне, нити стварне. Како је то изгледало, Сузан је објаснила:

"Ваш мозак креира причу о томе шта мислите да је стварност. А људи око вас нису у стању да вас врате у реалност. Тај осећај је страшан, за оболелог и оног ко о њему брине", објаснила је.

"Осећате се невероватно немоћно када схватите: 'О мој Боже, ништа што више кажем или урадим не може да га врати у стварност.' И то је ужасно застрашујуће", рекла је она.

Глумац је такође патио од несанице, а симптоми су му се погоршавали када падне мрак. Тада је било најгоре, а опоравак и повратак у реалност је трајала некада и данима.

"То је као да свој најгори страх и мору запалите и пустите да гори све пред собом", испричала је Сузан.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas