Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САША ПОПОВИЋ ИЗБАЦИО ПЕВАЧА ИЗ ГРАНДА: Није желео да се придржава правила из уговора

Погледајте о ком певачу је реч

1720170929_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Printscreen-Instagram-hencrenato.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Принтсцреен/ Инстаграм - хенцренато
Oglas

Саша Поповић својевремено је избацио певача Рената Хенца из "Гранда" јер је прекршио једно од основних ставки у свом уговору са њима.

Хенц је био финалиста треће сезоне музичког такмичења "Звезде Гранда". Неколико година снимао је песме за ову дискографску кућу и наступао као "Звезда Гранда", а онда се десило нешто неочекивано.

Домаћа јавност била је шокирана информацијом која се појавила у медијима да је Ренато избачен из "Гранд" продукције.

Певач је једном приликом признао да се није придржавао уговора.

- Имао сам наступ који нисам пријавио Саши и Жики Јакшићу, а они су сазнали. Уговор који "Звезда Гранда" потпише са овом кућом стриктни су и беспоговорни, а ја се у овом случају нисам придржавао тих одредби - признао је Ренато тада и додао:

- Рекао сам му да морам да радим како бих прехранио своју четворочлану породицу и да ми тај уговор који имам са "Грандом" само отежава посао. Знам шта је шоу-бизнис и на чему он и Жика инсистирају, али ја сам народски певач и једино што у животу знам да радим јесте да певам. "Сналажљив си ти, не бојим се ја за тебе", рекао ми је Саша, а и сам знам да сам искусан певач. Али, ко зна, можда ме некад у будућности поново видите у "Гранду". До тада ћу певати сваком ко ме буде позвао! - изјавио је он за један дневни лист 2010. године.

"Имао је 20% увида у све што радим"

Он је пре неколико година истакао да је на њему био велики притисак са којим није могао да се носи.

- Једноставно нисам себе више видео тамо и морао сам да изађем. То је био велики притисак, директор продукције је имао 20 посто увида у оно што он ради, а 20 у оно шта ми радимо. Није имао увид како ми пролазимо на терену, да ли се новац заиста доноси у продукцију итд. Свашта се тамо издешавало што мени није пријало, наставили смо свако својим путем и ето - испричао је Хенц.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas