Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"САМА САМ КРИВА ШТО СЕ НИСАМ УДАЛА": Мирка Васељивећ коначно открила зашто још увек није у браку са Вујадином Савићем

Познати пар има четворо деце, а оно што је код њих многима чудно је то што још увек нису стали на "луди камен"

1713860517_Foto-Ataimages.rs-Mirka-i-Vujadin.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Мирка Васиљевић је испричала да је она та која стопира венчање, иако Вујадин жели што пре да стану на луди камен.

- Сама сам крива што се још нисам удала, каже Мирка Васиљевић (33)! Популарна глумица, која са фудбалером Вујадином Савићем (33) има четворо деце, за Информер објашњава зашто ни после 15 година није рекла судбоносно "да".

- Наравно да желим венчање и десиће се, али морам да кажем да сам ја крива што још није дошло до тога! Вујадину је важно да се то обави, што се њега тиче, свадба може да буде већ сутра! Он би после неколико позива организовао све, док ја, као свака жена, улазим у детаље, па размишљам и о боји салвета. Мада, како сам старија, схватам да је једино битно да нам сви драги људи и наша деца буду ту, да се лепо проведемо и да направимо успомене, које ће да нам греју срце и душу кад остаримо. Обоје смо из традиционалних породица, тако да ће свадбе бити, само да се поклопе све коцкице - јавно обећава Мирка.

Глумица признаје да су јој свих ових година неке друге ствари биле приоритет:

- Пошто је он и даље у фудбалу, често је заузет, има само две паузе, у мају и децембру. Кад напокон дође то слободно време, више волим да отпутујемо негде заједно и да се посветимо само нама. Жељни смо мира, да не јуримо нигде, да не гледамо на сат... И тако сваки пут кажемо: "Још овај одмор", а онда још следећи... Све остало време чекам његов карантин, па утакмицу, па бринем да ли ће победити... Такав живот је неизвестан и турбулентан, стално сам на неком "чекању"...

Васиљевићева открива и у каквим је односима са свекрвом Марином и свекром Дулетом Савићем, легендом српског фудбала.

- Ја сам уз њих одрасла, у њиховој породици сам од своје 19. године, заиста се добро познајемо. Уколико дође до ситуације да ми нешто не одговара, ја им отворено кажем. Дуле и ја смо сличнији, тако да одлично функционишемо, док са Марином има ситуација када се једно мисли, друго се деси, треће се разуме. Зато с њом више разговарам, али морам обоје да их похвалим да су ми велика помоћ око деце - каже Мирка и открива како се сналази са четворо деце:

- Није једноставно бити мајка, морате да имате очи и на леђима. Детету треба бити и пријатељ, не само родитељ. Данас је то велики изазов, а ја се трудим да будем пре свега најбоља верзија себе.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas