Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сахрана Лијама Пејна тек следећег месеца: Истрага још увек у току

Бивша звезда Оне Дирецтиона трагично је погинула након што је пала са балкона своје собе на трећем спрату хотела ЦасаСур у Буенос Ајресу, у Аргентини.

1729508615_158ab95332af54b64948225f32008c75314c068e.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Његов отац Џеф је отпутовао у Јужну Амерку да би препознао тело и организовао његово преношење.

Сада се испоставило да ће Лијамово тело вероватно остати у Аргентини између 10 и 15 дана, док не буду познати резултати токсиколошких тестова, пише Мирор.

Када се истрага заврши, посмртни остаци певача биће предати његовим рођацима и враћени у Енглеску, јављају локални медији.

То би значило да би сахрана могла да се одржи почетком следећег месеца, када се његово тело врати у Велику Британију.

Аргентински лист Цларин пренео је те тврдње и цитирао изворе из британске амбасаде који су рекли: "Подржавамо породицу Лијама Пејна и у контакту смо са локалним властима"

То долази након што су прелиминарни резултати обдукције, коју је извршио Форензички медицински корпус у Судској мртвачници у улици Виамонте, открили да је Лиам преминуо од "вишеструких траума" које су изазвале "унутрашње и спољашње крварење" након његовог пада раније ове недеље.

Државно тужилаштво је саопштило да су повреде главе биле довољне да изазову смрт, док су унутрашња и спољашња крварења у лобањи, грудном кошу, стомаку и удовима допринела механизму смрти.

У извештају је наведено да се ради токсиколошко и анатомско-патолошко испитивање његове крви и урина како би се утврдило да ли има трагова дроге. Поред тога, музичарева медицинска историја може бити затражена да би се анализирала историја његовог менталног здравља.

(Б92)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas