Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"САД СМО ВЕЋ УМОРНИ И ЛУДИ": Анђела Јовановић открила са чиме се она и њен супруг боре пред долазак бебе (ФОТО)

Анђела Јовановић и Михаил Дудаш су се одлучили за веома важан корак пред долазак бебе

1719912132_Foto-Ataimages.rs-A.A.-R.Z..jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Р.З.
Oglas

Млада глумица Анђела Јовановић и њен супруг атлетичар Михаил Дудаш броје ситно до рођења бебе. Овај брачни пар, који се венчао прошле године у великом је послу претходних дана, будући да све мора да буде спремно за долазак наследника.

Активни су на Инстаграму где радо деле детаље из свог живота, а овога пута Анђела је открила како изгледа њихов дан и одушевила све.

- Само двоје људи у браку који већ неко време реновирају стан и наравно све касни, а и има још доста да се ради и не назире се крај, а беба је на путу и мора све да буде спремно за тај долазак, а и нека је спарина и нисмо у нашој кући и нашем кревету скоро једну малу вечност и живимо у коферима и у потпуном хаосу и сад смо већ мало уморни и луди. Али се волимо више него икад и срећни смо ко деца и радујемо се свему што долази и још смо релативно млади и ништа нам не фали и то је једино стварно важно - написала је Анђела.

Коментари су се само низали, а прикључила се и Анђелика колегиница Анђелка Стевић Жугић (познатија као Анђелка Прпић).

- И нека увек буде мало креативног хаоса, а ви увек мало луди и оволико медени и заљубљени - написала је Анђелка, на шта јој је Анђела одговорила: "Волем".

Иначе, пар се прошле године венчао, а недавно су прославили и прву годишњицу брака.

"Годину дана од нашег најлепшег дана", написала је она у опису објаве и додала емотикон смајлија коме су очи пуне суза.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas