Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сад идем у нове минусе": Милица Павловић о финансијама након организације концерата

Певачица Милица Павловић приредила је незаборавни спектакл у Београдској арени крајем прошле године, а како би све било на врхунском нивоу она је по сопственом признању ушла у финансијски минус желевши да својој публици пружи вече за памћење какво су и заслужили јер је прате годинама.

1717488275_e05e9ed04c3099a4bf03ff0d9ceee9044bf529d7.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Милица је недавно открила и да ли је најзад успела да отплати тај фантастични концерт.

Милици предстоје и још два спектакла на турнеји „Лав“, концерти и Новом Саду и Загребу у току овог месеца.

- Па ту сам негде. Сад идем у нове минусе. Но добро, ја сам прихватила. Шта да радим, тако је у мом случају. Волела бих да имам једну милијарду на рачуну па да не морам да бринем о томе колико ће коштати који концерт и да могу да певам сваки дан у различитим халама. Ја и певам, али под окриљем турнеје „Лав“ наћи ће се или овакви концерти какве сам обећала или неће, а сви други ће бити регуларни концерти Милице Павловић са бендом – рекла је Милица.

Подсетимо, након врхунског догађаја који је приредила фановима у крцатој Београдској арени, Милица је признала да са финансијске стране то и није био добар потез.

- Минус као врата, али ја сам срећна што имам тај благослов да се бавим овим послом. Зарадићемо паре докле год имамо две руке – признала је Милица након концерта у Арени и нагласила тада да је спремна да се ухвати у коштац са финансијским изазовима.

- Уопште ме не занима колико ћу ово отплаћивати, ја сам велики радник, нигде нисам затворила врата погрешном речју или поступком. Мислим да за мене нема зиме докле год ме глас служи. Ми смо ишли само на једну Арену јер овакав шоу не знам да ли може у пар дана да се изведе. Поносна сам на себе – објаснила је тада Милица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas