Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАСТА ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ: Трпео је несносне болове, а ево у каквом је сада стању (ФОТО)

Стефан Ђурић Раста данас је хоспитализован због јаких болова, а девојка Марија је све време била уз њега

1713884281_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-stefanrasta.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - стефанраста
Oglas

Репер Стефан Ђурић Раста примљен је данас у једну болницу због несносних болова у кичми.

Он је код лекара дошао са девојком Маријом Балабан, која се ни на секунд није одвојила од репера. То су показали и на фотографијама. Марија је усликала селфи с Растом, док он лежи. Прекривен је јакном, а на ногама има папуче што је јасан показатељ колико су болови били јаки да није имао снаге ни да обује патике.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - стефанраста

Он је фотографију објавио на Инстаграму и ставио срце. Да му је сад боље многи су закључили и када је поставио на стори фотографију са ћерком од пре неколико година уз коју је написао:

- Таки и ја од пре пар летовања.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - стефанраста

Подсетимо, Репер је недавно први пут причао о изабраници, а том приликом је открио да су 8. августа обележили другу годишњицу везе.

- Друга годишњица. Ја сам неко ко не воли ту реч "годишњица", јер ми то звучи јако обележавање нечије смрти. Рекао сам и њој "молим те немој, то годишњица ми звучи као неко црно место, да је умро неко, прекрсти се и то". Ја стварно после Ане нисам имао баш неке везе. Доста година је и прошло док нисам нашао Марију и неког са ким ћу да будем дуго и мислим да сам заиста урадио праву ствар. Нисам јурио било шта да ми се деси, него сам заиста слушао своје срце. Немам тај моменат да генерализујем све жене, иако сам имао развод мрзим и да будем у фазону "то не ваља, то није у реду". Ја сам остављао увек моменат да постоји нека жена која је другачија и то се мени заиста десило и на томе сам захвалан - рекао је Раста.

(Телеграф/ Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas