Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВИ СУСРЕТ КАМИЛЕ И КРАЉА ЧАРЛСА: Због реченице коју је изговорила када су се упознали је многе Британце било срамота

Од прељубнице Камиле Паркер Боулс до краљице Камиле пут није био лак, али га је прешла и сад ужива у свему што је сањала цео живот

1722001084_b9c10de55779f0187c2eabc8c4ebc53709f170f8.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљица супруга Камила како би гласио назив њене титуле жена је која је годинама стрпљиво чекала да дође њених 5 минута. Од најраније младости заволела је тадашњег принца, а данашњег краља Чарлса.

Уз њега је била и у добру и у злу, трудила се да му покаже да јој много значи, а он је то знао да цени. Након смрти његове супруге принцезе Дајане обоје су осетили олакшање јер је њихова веза могла коначно да изађе из илегале.

И у протеклих неколико година, док је краљевска породица пролазила кроз веома буран и стресан период Камила није напуштала свог краља. Титулу краљице добила је пре око годину дана, а занимљивости из њеног и Чарлсовог живота су врло занимљиве па се често и данас препричавају.

Камила је Чарлса упознала 1970. на поло утакмици. Он је тада носио титулу принца. Јавност је била шокирана када је Камила једном приликом открила шта му је рекла тог дана када су се први пут упознали.

Камилин отац Хенри Цубитт био је трец́и барон од Ашкомбеа, али много занимљивија била је њена прабака Алисе Кепел, љубавница краља Едварда ВИИ. Није то била успутна афера, него романса која је трајала 12 година. Имала је 29 када је упознала 27 година старијег принца којем је помутила разум. 

Управо то је Камила искористила као повод да са Чарлсом започне разговор, који је направио места у његовом срцу и животу све до дана данашњег.

- Моја прабака била је љубавница вашег прадеде. Чини ми се да имамо много тога заједничког.

Чини се да се и Чарлсу она свидела на први мах, а њен шарм и смисао за хумор био је улазница у његов живот са неограниченим роком трајања.

Осим тога обоје су били пасионирани љубитељи коња, а то је био још један од разлога да се повежу и уживају у дугим јахањима преко зелених поља. Убрзо су почели да се забављају, он је упознао целу њену породицу, али веза је завршила након што је он у децембру 1972. напустио Енглеску због служења војног рока у Краљевској морнарици.

Након тога се Камила 1973. године удала, али њен брак није био оно што је очекивала.

- Камилла је била једина особа с којом је Чарлс могао да разговара. Била му је најбоља пријатељица, сродна душа, а након смрти ујака постала му је и љубавница - испричала је једном приликом Марлен Кениг, ауторка књиге о краљевској породици.

Њих двоје су упловили у везу коју је Камилин муж одобравао, а она је била до ушију заљубљена у Чарлса и из прикрајка је посматрала како се жени Дајаном, женом која је требала да постане краљица.

Након венчања са Дајаном њих двоје су прекинули везу, али је Чарлсу она остала у мислима сваког дана. Дајани није требало дуго да схвати шта се дешава. Нису могли дуго да буду једно без другог и обновили су аферу 1986.

Било је много заврзлама у њиховој вези, али је стрпљење Камилу довело до места на којем је данас, а које обожава и у којем ужива свим чулима.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas