Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОМЕНИО ПОЛ И ПОСТАО МАНЕКЕНКА: Андреја из Тузле талентом и харизмом освојила модни свет

РОЂЕНА у Тузли 1991. године, Андреја Пејић је својим талентом и харизмом освојила модни свет пре него што је 2014. године одлучила да промени пол. Са само 13 година, Андреја је са породицом напустила Босну и преселила се у Аустралију, где је касније открила своју страст према моди.

1723801408_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Након завршене школе, Андреја је радила у ланцу брзе хране када ју је приметио модни агент и отворио врата света моде који је био очаран њеном појавом. Брзо је постала омиљено лице на ревијама Жана Пола Готјеа, носећи како мушку, тако и женску одећу.

Ускоро је постала један од најпознатијих модела на свету, пласирајући се на 18. место листе најбољих 50 модела света према МОДЕЛС.цом.

Године 2013, Андреја је одлучила да јавно проговори о својој промени пола, суочавајући се са бројним предрасудама и изазовима.

Ипак, њена одлука да се подвргне захвату промене пола није је спречила да настави да остварује успехе и буде инспирација многима.

Након успешне каријере као модел, Андреја се окренула глуми, остварујући запажену улогу у филму "Далíланд".

Њена улога француске певачице Аманде Лир, блиске пријатељице Салвадора Далија, показала је њен таленат и харизму и потврдила да је њен таленат многостран.

(Срећна Република)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas