Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРОДАО ЈЕ КУЋУ" Кума Зокија Шумадинца проговорила о свему

Кума Зокија Шумадинца, који је преминуо јуче, огласила се за медије и открила непознате детаље

1717843929_493730_zadruga-pet-superfinale-10072022-0010-modified_f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Зокијев син је 10. јуна требало да прослави пунолетство.

Она је открила да кућа у којој живи није у Зорановом власништву већ 12 година јер ју је продао.

- Мој муж и ја смо крстили његовог сина. Кућу је имао овде у Наталинцима. У овој кући је живео са мајком Здравком. Имао је сестру по мајци из првог брака. Наташа. Прва жена Дијана је јуче тек сазнала док је брала боровнице и то је сазнала од мог мужа, јер су се видели на том месту сасвим случајно. Није знала да је имао проблема. Требали су да му праве пунолетство. Ја сам данас сазнала од унуке Јелене, која је прочитала вест да је преминуо. Али ми стварно немамо контакт неки. Моја снаја се једино чула са њим и то преко Фејсбука. Ни ми ништа не знамо, ево баш јетрва треба да ми дође. За ту жену са којом је живео, о томе не знам ништа. Знамо да ће бити сахрањен овде у селу. Ја сам пошла нешто послом овде, иначе сам из Паланке. Ја сам стварно затечена и збуњена - рекла је кума Аданка.

Како кажу мештани, у тој кући су некад живели Зоран и његова мајка, да би пре 17 година обоје отишли за Горњи Милановац. Зоки је живео са сином Иваном и женом, а његова мајка на другом месту.

Зоран је кућу у Наталинцима продавао последњих година, што је на крају и успео.

- Овде је живео Зоки са мајком. Имао је две сестре по оцу и једну по мајки из првог брака, али је живео са мајком овде. Греота за њега. Стварно је био, немам речи...ево сва се јежим. Неко га хвали, неко куди, али ми га хвалимо. Нама кад смо ово куповали од њега, испао је фер и поштен. Колико год други причали ружно, ми немамо шта лоше да кажемо. Али село је ово... такви су људи... Ова вест нас је затекла, иако смо знали да је имао проблема са срцем. Био је оперисан. Да ли су му уградили стентове, уместо бајпаса, па због тога... Нисмо ми долазили једни код других, али смо се чули преко Фејсбука. Нама је стварно Зоки био генијалац. Према нама је био диван. Не можемо да верујемо. Али смо чули разне лоше приче о њему, а то је само зато што су људи љубоморни. И да је жив, ми би опет све најбоље говорили о њему. Људи су љубоморни, јер је њему отац радио у Аустрији. Али то је тако кад је мало место. Ми смо из Борче, па кад смо код кумова долазили видели смо да се продаје и за један викенд смо решили да купимо. Ми смо у овој кући 12 година. А пет година је кућа била на продају. Што значи да је у Горњем Милановцу био 17 година. Памтимо кад смо били у Тополи да завршимо то око куће. Био је 28. децембар, падао је снег. Замолио нас је да га одбацимо до Горњег Милановца. Иако је морало преко Рудника, рекли смо 'Зоки за тебе све'. Он је према нама био човек, коректан и људина - рекли су станари куће у Наталинцима, Драган и Ружа.

Зоки Шумадинац је преминуо 7. јуна од срчаних компликација. Имао је 49 година, а остаће упамћен као ријалити такмичар, певач и астролог.

(Курир/Телеграф)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas