Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОБЛЕМИ БРИТАНСКЕ КРУНЕ: Ко из краљевске породице је одговоран за ОДНОС КРАЉА ЧАРЛСА И ПРИНЦА ХАРИЈА

Како тврде добро упућени извори, помирење и поновно виђање краља Чарлса с млађим сином "кочи" само једна особа.

1716034823_5f91c721e9000ba05f1a163c36ad6e5b96bcbe51.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пре одласка на турнеју у Нигерију са супругом Меган Маркл, британски принц Хари свратио је накратко у Енглеску, где је свечано обележио 10. годишњицу постојања "Инвицтус" игара.

Њега том приликом, у важном јубилеју за његов највећи пројекат до сад, није подржао нико од чланова британске краљевске породице, а његов отац краљ Чарлс ИИИ није пристао ни да се види с њим.

Наводно је краљ био презаузет, што Хари, како каже његов ПР, разуме и нада се да ће ускоро бити прилике да се састану.

Док неки инсајдери тврде да је одбијање краља Чарлса да се састане са својим млађим сином последица свега што је Хари написао у својој књизи "Резерва" о породици и краљици Камили, један од њених пријатеља каже да је разлог – принц Вилијам.

Наводни "бивши званичник палате", који је некада радио и за Вилијама и за Харија, рекао је Петронели Вајат, новинарки портала "Тхе Телеграпх", да "има заблуда о Вилијаму и Харију".

"Вилијам је тај који је често "тежак", Вилијам је тај који спречава оца да се помири с Харијем на прави начин", тврди он, па додаје: "То није од помоћи у тренутку када би земља била охрабрена да их поново види заједно, као што би био и сам краљ."

Неименовани пријатељ принца Вилијама и његове супруге Кејт Мидлтон истакао је за "Тхе Даилy Беаст" да то није немогуће, иако тешко да би старији син могао да одређује краљу шта да чини.

"Постоји зрнце истине у томе, иако Вилијам не би ни сањао да каже свом оцу шта може или не може да ради у односу са својим другим сином", додао је он и признао да код старијег принца постоји изражено непријатељство према млађем брату.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas