Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИЗОР КОЈИ ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: Испливала фотографија саобраћајне несреће у којој је погинула Силвана Арменулић (ФОТО)

Фотографија је настала непосредно после удеса у ком је славна певачица изгубила живот

1717487840_Foto-V.-Danilov-Printscreen-Instagram-silvana.armenulic.jpg
Фото: В. Данилов, Принтсцреен/ Инстаграм - силвана.арменулиц
Oglas

Силвана Арменулић, једна од најпопуларнијих југословенских певачица, трагично је страдала у саобраћајној несрећи пре 47 година, 10. октобра 1976. године.

Удес се догодио на аутопуту Београд-Ниш, када се певачица враћала са свог последњег концерта, а њен живот прекинут је у тренутку највеће славе, када је имала само 37 година.

Са њом су у аутомобилу погинули и њена сестра Мирјана Барјактаревић, која је у тренутку несреће била у петом месецу трудноће и тадашњи директор Народног оркестра РТ Београд, Миодраг Раде Јашаревић.

Силвана је иза себе оставила 12-годишњу ћерку Гордану и супруга, тада познатог тенисера Радмила Арменулића. Њена трећа сестра, Дина Барјактаревић Николић, требало је такође да буде у аутомобилу, али је у последњем тренутку променила планове и тако за длаку избегла смрт.

О смрти највеће музичке звезде тог доба нашироко се причало, а недавно се појавила и фотографија са места несреће која леди крв у жилама.

Наиме, језиви призор је јавност видела годинама након трагедије, а на фотографији се јавно види аутомобил који је потпуно уништен аутомобил, а којим се певачица возила у последњим тренуцима живота.

Према реконструкцији несреће, аутомобил Форд Гранада кретао се брзином од око 150 км/х када је изненада прешао у леву, супротну траку и сударио се са камионом.

Возач камиона је касније открио да је покушао да избегне судар, али није успео да закочи на време. Десна бочна страна Форда ударила је у камион толиком силином да су предњи десни точак и полуосовина били потпуно одбијени.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas