Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принцеза Дајана једну Чарлсову реченицу никада није преболела: Многи тврде да је због тих његових речи пожелела да се разведе

Сви знамо да се наизглед савршена краљевска бајка завршила разводом, а ово су речи које је принц од Велса изговорио и повредио своју супругу.

1725783869_77d9058a04112f5d56aeb67ec76fae95b2542ab3.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Развод принцезе Дајане и Чарлса је шокирао свет, поготово што је био у питању пар који је у будућности треба да постане краљ и краљица. Осим тога, стално су излазили нови детаљи њиховог растанка и свега што се дешавало у њиховом браку.

А негде сасвим природно и нормално, људи су упоређивали супруге принца Чарлса, Дајану и принца Едварда, Сару Фергусон. Њих две су и саме биле пријатељице и у приближно исто време су и ушле у британску краљевску породицу.

Дајана се борила да се прилагоди Фирми, за разлику од своје јетрве Саре Фергусон. А будући да су их стално упоређивали, негде уочи развода се јавио и горак коментар британског престолонаследника.

"Заиста се добро уклопила. Ферги се заиста "бацила" на породични живот. Често би се видело да је Дајана ћутљива, а Ферги је била забавна, весела девојка која је била дашак свежег ваздуха у породици," испричала је краљевски екпсерт Џени Бонд у емисији "Ферги ВС Дајана"

Свестан разлика између своје супруге и друге половине његовог брата принца Ендруа, Чарлс је наводно једног дана упитао Дајану зашто она није више као Ферги, војвоткиња од Јорка.

"Догодио се тренутак када је Чарлс рекао Дајани - Зашто не можеш да будеш више као Ферги?", испричао је психолог Џо Хемингс једном приликом, а пренео Глоссy.

"За некога чије је самопоуздање вец́ прилично ниско, ко се осец́а веома рањиво. То није само убијање у појам. То је била једна од најжалоснијих примедби које је њен муж могао да јој упути," додао је.

Пре него што су тензије између две жене почеле да расту, биле су изузетно блиске пријатељице и заправо је Дајана била та која је Ферги спојила са Ендруом.

Али много пре тога, Дајана је покушала да увуче Сару у круг тако што је питала чланове краљевске породице да ли би могла да буде њена дворска дама.

Међутим, чланови краљевске породице су одбили Дајанин захтев сматрајући да Сара није прикладна за ту улогу.

"Сари је речено да она заправо није прикладна да буде Дајанина дворска дама, што је био велики ударац за Сару. Мислим да је краљевска породица сматрала да Сара није довољно отмена" рекла је једном приликом Сарина пријатељица Лизи Канди.

Дајана је заправо била прилично узнемирена због овога и често ју је касније бранила у краљевској породици, али изгледа да се на први поглед Сара боље уклопила у краљевску породицу.

Ипак, обе пријатељице на крају нису биле срећне и развеле су се.

Подсетимо, принцеза Дајана и принц Чарлс су се развели 1996. године, а исте те године су се развели Сара и принц Едвард који су за разлику принца и принцезе од Велса остали у одличним односима и живе и дан-данас заједно.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas