Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Вилијам се присетио мајке, па споменуо Харија: "Био сам забринут"

Принц Вилијам се присец́а емотивног тренутка из детињства који је поделио са принцем Харијем и мајком, покојном принцезом Дајаном.

1730016557_profimedia-0907184455.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Ово је један од ретких тренутака да Вилијам говори о брату, посебно у последњих неколико година.

У предстојец́ем документарцу принца од Велса, под називом "Принц Вилијам: Можемо да прекинемо бескуц́ништво", Вилијам размишља о томе како га је његова покојна мајка, принцеза Дајана, први пут упознала са питањем бескуц́ништва тако што је њега и Харија одвела у Тхе Пассаге, британску добротворну организацију која подржава оне који су у опасности бескуц́ништва.

- Мајка ме је одвела у Пасаж, мене и Харија. Мора да сам тада имао 11, можда 10 година. Никада раније нисам био на тако нечему, и био сам помало забринут шта да очекујем - каже Вилијам у снимку, за који се верује да је његово прво јавно помињање Харија после неколико година.

- Моја мајка се понашала уобичајено, смејала се и шалила са свима. Сец́ам се да сам водио неке добре разговоре, играо шах, ц́аскао и тада ми је синуло да постоје други људи који немају исти живот као ти. Знаш, када ти си сасвим мали, само мислиш да је живот оно што видиш испред себе и немаш баш концепт да тражиш негде другде. То је када сретнеш људе, као што сам ја тада учинио, који ти ставе другачију перспективу у главу.

У интервјуу за Невсвеек из 2017., Хари је такође отворио своје искуство, рекавши:

- Моја мајка је имала огромно учешц́е у томе да ми покаже обичан живот, укључујуц́и и мене и мог брата да видим бескуц́нике. Хвала Богу да нисам потпуно одсечен од стварности.

Вилијамови коментари долазе усред сталне напетости између брац́е. Сматра да су тензије између Харија и Вилијама почеле још наводно 2016. године након што је Вилијам изразио забринутост због тога колико брзо Хари напредује у вези са Меган Маркл. Хари и Меган су 2020. објавили да се повлаче из својих краљевских улога.

Последњи пут када су се брац́а појавила заједно било је у августу на комеморацији њиховог стрица лорда Роберта Фелоуза. Међутим, тамо наводно нису комуницирали. Извори су раније рекли за Пипл да су Харијеви покушаји да се повеже са Вилијамом - путем текстова, позива и порука - игнорисани.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas