Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Луис поново украо шоу на прослави рођендана краља Чарлса: Кејт га гледа са осмехом, док се Шарлот нервира (ВИДЕО)

Познато је да је принц Луис у центру пажње током сваког јавног појављивања са својом породицом, посебно током прославе рођендана краља Чарсла, па ни ове године није било другачије.

1718521499_profimedia-0881869752.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Док је са породицом стајао на балкону Бакингемске палате Луис је плесао у ритму музике. Сестра Шарлот му је нешто причала, али млади принц није обраћао пажњу на њу. Кејт није могла да се не насмеје док је гледала свог сина како се крец́е уз звуке гајди. Једина особа која је наизглед била незаинтересована за Луисов плес био је његов старији брат, принц Џорџ (10), који је стајао поред мајке и мирно гледао свечаност у част његовог деде.

Ово је било прво званично појављивање Кејт Мидлтон у јавности након шест месеци. Принцеза од Велса дочекана је аплаузом и овацијама док је одлазила из Бакингемске палате возец́и се кочијом са своје троје мале деце.

Подсетимо, Кејт је дан пре саме свечаности потврдила да ц́е присуствовати званичној рођенданској паради краља Чарлса што је било и њено прво оглашавање од када је 22. марта у свом обраћању рекла да болује од рака.

- Добро напредујем, али као што ц́е свако ко пролази кроз хемотерапију знати, има добрих и лоших дана. Оних лоших дана осец́ате се слабо, уморно и морате да се препустите свом телу да се одмара. Али у добрим данима, када се осец́ате јаче, желите да се осец́ате добро - рекла је Кејт и додала колико ће још трајати њено лечење:

- Моје лечење је у току и трајац́е још неколико месеци. У данима када се осец́ам довољно добро, радост је бавити се школским животом, проводити лично време на ствари које ми дају енергију и позитивност, као радом од куће. Радујем се што ц́у овог викенда присуствовати краљевој рођенданској паради са својом породицом и надам се да ц́у бити ту и на неколико јавних ангажмана током лета. Учим како да будем стрпљива, посебно са неизвесношц́у. Узимам сваки дан како дође, слушам своје тело и дозвољавам себи да одвојим толико потребно време да се излечим. Хвала вам пуно на вашем континуираном разумевању и свима вама који сте тако храбро поделили своје приче са мном.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas