Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари открио тајну са венчања Кејт Мидлтон и принца Вилијама: "Палата није видела други избор"

Принц Хари је у мемоарима изнео бројне непознате детаље

1721546297_profimedia-0871372763.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Није новост да принц Хари шокира детаљима о краљевској породици након што је исту напустио и наставио свој живот у Америци.

Принц Хари је покренуо велику буру када је заједно са Меган Маркл решио да се повуче са краљевских дужности, а његови мемоари "Спаре", само су додатно разбеснели краљевску породицу, али и Британце.

Након што је почео да открива тајне својих најближих и отворено говори о односима у породици, више ништа није могло да поправи његов положај, па је тако и званично принц Хари најомраженији и засигурно "резерва", баш као што то говори и назив његове књиге.

Тако се сазнало и да Хари није био кум принцу Вилијаму на венчању, али је био присиљен на то да се претвара како јесте.

- Јавности је речено да ћу ја бити кум, али то је била гола лаж. Јавност је очекивала од мене да будем кум, па Палата није видела други избор него да каже да јесам. Искрено, Вили није хтео да ја држим говор. Мислио је да није безбедно да ми да микрофон и да будем у ситуацији да причам спонтано. Могао бих да кажем нешто крајње неприкладно. И није погрешио - написао је Хари у мемоарима.

Традиционално, говор на пријему држи кум, али пошто он то није желео, јавност је била обманута. Због угледа и увреженог мишљења тада како су браћа блиска, било је битно да све излгеда баш онако како јесте.

У стварности, кумови су били Џејмс Мид и Томас ван Стробензи, пријатељи принца Вилијама.

- Да се знало да су они Вилијеви кумови, штампа би их јурила, пратила, хаковала, истраживала, уништила животе њихових породица. Обојица су стидљиви и тихи и не би могли да поднесу такав напад, то ни не треба очекивати од њих - истакако је Хари.

Како је навео, није био љут на брата јер су обојица схватили да он не би имао шта да каже на венчању, чак су се и смејали томе.

(Б92.нет)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas