Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари неће ићи на ујакову сахрану: Забринут за безбедност

Војвода од Сасекса, принц Хари, нец́е присуствовати сахрани свог ујака, Роберта Фелоуза, због безбедносних разлога, пише британски Хелоу.

1723626425_profimedia-0895742507.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Лорд Фелоуз био је ожењен тетком принца Харија, Дајанином сестром, Џејн Фелоуз. Такође је 13 година радио као секретар за штампу покојне краљице Елизабете ИИ. Одржац́е се приватна сахрана, али откако су 2020. године отишли ​​као старији чланови краљевске породице, Хари и његова супруга Меган су само неколико пута посетили Уједињено Краљевство.

Ово је делимично због тога што Харију није обезбеђен исти ниво полицијске заштите који је дат краљевској породици када је престао да буде члан краљевске породице и преселио се у САД. О његовој безбедности се сада одлучује од случаја до случаја, на исти начин као и код других истакнутих посетилаца у Великој Британији.

Војвода од Сасекса (39) говорио је недавно о забринутости за безбедност породице током новог интервјуа за документарни филм "Таблоидс он Триал", који је премијерно приказан 25. јула.

- И даље је опасно, и све што је потребно је један усамљени актер, једна особа која чита ове ствари да би деловала на основу онога што су прочитали. И да ли је то нож или киселина, шта год да је. То су ствари које ме искрено брину. То је један од разлога зашто нец́у да вратим своју жену у ову земљу.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas