Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари не жели да децу излаже јавности: "Страхује за њихову безбедност"

Пријатељ принца Харија говорио је о томе како се Хари осећа када су у питању његова деца

1722514824_profimedia-0889202555.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Хари и Меган Маркл држе принца Арчија и принцезу Лилибет подаље од пажње јавности због бриге за њихову безбедност.

- Хари није био вољан да своју децу покаже јавно, не из жеље да их сакрије, вец́ да заштити њихову приватност и безбедност од потенцијалних претњи - каже пријатељ принца за Пипл.

- Он жели да воде што нормалнији живот без страха. Као отац и супруг, Хари је одлучан да осигура да се историја не понови - додаје извор.

Војвода од Сасекса (39) говорио је недавно о забринутости за безбедност породице током новог интервјуа за документарни филм "Таблоидс он Триал", који је премијерно приказан 25. јула.

- И даље је опасно, и све што је потребно је један усамљени актер, једна особа која чита ове ствари да би деловала на основу онога што су прочитали. И да ли је то нож или киселина, шта год да је. То су ствари које ме искрено брину. То је један од разлога зашто нец́у да вратим своју жену у ову земљу.

Принц Хари је раније рекао да се "осец́ао принуђеним" да се повуче са своје краљевске улоге и напусти Уједињено Краљевство, наводец́и као разлог забринутост за безбедност своје породице. Убрзо након што је пар објавио своју одлуку да се повлачи са функција виших чланова краљевске породице, Извршни комитет за заштиту краљевске породице и јавних личности (РАВЕЦ) укинуо је њихово аутоматско право на обезбеђење. Иако је војвода од Сасекса понудио да покрије трошкове обезбеђења, понуда је одбијена, а раније ове године, судија Вишег суда Питер Лејн потврдио је одлуку о смањењу његовог обезбеђења.

- Меган (42) „подржава Харија, али би волела да он може да одустане од ових тужби, да буде срец́ан и да живи у овом тренутку - каже бивши запослени у њиховој Арчевел фондацији.

- Она жели да буде ослобођен свега овога, али такође зна да због свега кроз шта је прошао и његове љубави према њој и њиховој деци, не може - каже бивши службеник.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas