Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРЕТИО ЈЕ ДА ЋЕ ДА МЕ БИЈЕ": Пеђа Јовановић доживео непријатност на наступу

Певач Пеђа Јовановић открио је да је, као и већина музичара, доживео непријатност на наступу

1719480622_Foto-Ataimages.rs-M.M.-Pedja-Jovanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.М.
Oglas

Пеђа Јовановић отворио је душу о непријатним сценама на наступима услед претеране конзумације алкохола некога од гостију.

Иако је било разних ситуација, истакао је да је увек проналазио решење и начин да смири тензије.

– Ја свакако гледам ако се било каква ситуација деси, да је неко мало више попио, па је захтевнији. Рецимо нисмо му отпевали песму на време или хоће одмах, а пре њега има пет наручених. Знам да смирим ситуацију, напорно јесте и треба имати челичне живце и углавном сам хендловао то како треба. Дешавало се да неко прети да хоће да ме бије ако му не отпевам одмах песму, али то се решава, кажем „Брате, смири се, коју хоћеш песму?“. Избегавам максимално те ситуације – испричао је Пеђа.

Јовановић је открио да је сам себи увек био највећа подршка током тешких ситуација.

-Највећа подршка дефинитивно сам сам себи. Кад нико не верује у мене, ја верујем и мислим да ћу све да изгурам – истакао је он.

Подсетимо, певач се недавно се помирио са сурпугом Аном од које се разишао због проблема које је имао са алкохолом, а сад је проговорио о њиховом односу.

Пеђа је по први пут признао да се између њега и супруге љубав вратила у пуном замаху и да поново живе заједно.

-Тако је, али не причамо о томе. Прошлост остављамо прошлости. Садашњост је светла, а још светлија је будућност – рекао је Пеђа.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas