Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕПРАВЉАМ СКУПЕ КОМАДЕ ОДЕЋЕ, А ОНЕ КОЈЕ ВИШЕ НЕ НОСИМ ПОКЛАЊАМ СПРЕМАЧИЦИ: Милица Павловић открива непознате детаље о себи и о томе како бодри Орлове

Певачица тренутно борави у Дубаију, где ће и одржати мини концерт, и бити подршка нашој фудбалској репрезентацији

1669197861_milica_pavlovic_ATA-naslovna.jpg
Фото: АТА
Oglas

Милица Павловић открива да је препуна енергије, да ужива у сунцу и да једва чека 24.новембар, како би навијала за наше фудбалере на Светском првенству. Милица је како и сама каже страствени навијач, а када прати утакмице
зна и да попије, али и да опсује. 
-Знам помало да псујем, пијем, лакше подносим када пијем. Па боље то, него таблете. Пратим на друштвеним мрежама шта све пишу док траје утакмица. Знам и да одем кад се изнервирам, и да ме нема по пар минута да се издувам. Волим када репрезентација игра, овако никада у животу нисам гледала неку утакмицу, нити имам неку страну када су Звезда и Партизан у питању. Увек навијам за репрезентацију, рекла је атрактивна певачица.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ сеноритамилица

Прочитајте још: ТРАЖИ ЗАБРАНУ ПРИЛАСКА: Ћерку Кобија Брајанта прогања МАНИЈАК, који машта да има дете са њом које ће личити на њеног покојног ОЦА !

Она је открила да када је стајлинг у питању, као и свака жена- воли да се дотерује, а признаје и да воли да потроши новац на 'крпице', али не претерује. Није јој наглашава, важно да ствари у којима излази или наступа буду посебно скупе. Такође, скупоцене комаде неретко преправља како би могла да их носи више пута. Да ли ће свој боравак у Дубаију искористити и за неки шопинг, остаје да се види.

-Преправљам комаде за нове наступе. жао ми је ако сам нешто 'дебело' платила. Скратимо рукаве, преправимо сукњу...Ако сам купила ципеле, нисам их купила да бих их обула једном. Све ципеле које сам икада купила, нисам носила мање од 30 пута, наглашава Милица. 

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ сеноритамилица

Прочитајте још: ПРВА ДАМА КАТАРА: Једна од најбоље обучених ЖЕНА НА СВЕТУ, НЕ НОСИ превисоке штикле из ОВОГ разлога! (ФОТО)

Она још открива да ствари из гардеробера, које више не носи, углавном поклања спремачици:
-Поклањам је, поклањам спремачици па она однесе својим рођацима и подели. Стално поклањам, а углавном њој.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas