Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕМИНУО ЏЕЈМС ДЕРЕН: Славни глумац из "Звезданих стаза" је дуго имао срчане проблеме

Његов син је изјавио да су знали да није добро али да нису очекивали да ће их напустити

1725353021_Foto-Profimedia-Deren.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумац и музичар Џејмс Дерен, преминуо је у понедељак у 88. години, преносе свтски медији. Славни уметник, који се прославио ролом у филму "Гиџет", а онда заиграо и у "Звезданим стазама" имао је срчане проблеме.

Дарен је преминуо у сну у болници у Лос Анђелесу, потврдио је његов син Џим Морет за ЦБС Неwс.

Морет је рекао за ЦБС Неwс да је Дарен примљен у болницу прошле недеље због замене аортног залиска, али није могао да прими једну због своје снаге у то време. Затим је у недељу хитно врац́ен у болницу.

- Било је помало изненађење бити сасвим искрен према вама. Знали смо да му није добро, али нисмо ово очекивали - рекао је Морет.

Морет је рекао да Дарен није био у боловима и да је "био у стању да изрази своју љубав према породици".

У својој дугој каријери, Дарен је глумио, певао и изградио успешну каријеру иза сцене као телевизијски редитељ, водец́и епизоде ​​тако познатих серија као што су „Беверлy Хиллс 90210“ и „Мелросе Плаце“. Осамдесетих година прошлог века био је полицајац Џим Кориган у телевизијској пандурској емисији "Т.Ј. Хоокер".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas